Okul Öncesinden Üniversiteye Kaliteli Eğitim

YAŞAM 28.02.2021 - 13:22, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Okul Öncesinden Üniversiteye Kaliteli Eğitim

Son yıllarda devletin ‘Meslek Lisesi, Memleket Meselesi’ diye yola çıkarak meslek liselerine destek vermesiyle, Kale Meslek Liseleri’nin Tuzla bölgesindeki şubelerinde kayıt yenileme ve yeni kayıt dönemi büyük bir hızla devam ediyor.
Kale’li olmak ayrıcalıktır!   Kale Meslek Lisesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Tuzla’ya getirdiği yenilikler ve kaliteli eğitim kadrosu ile bölgede herkesin takdirini kazandı. Tuzla’ya yeni bir soluk ve vizyon getiren Kale Meslek Liseleri’nde öğrenci ve velilerin sabırsızlıkla beklediği ve büyük ilgi gösterdiği  kayıt yenileme ve yeni kayıt dönemi devam ediyor. “Tüm öğreciler, Kaleli olmanın ayrıcalıklarını yaşasın!” ilkesi ile yeni kayıt dönemine giren Kale Meslek Liseleri, ayrıcalıklarla dolu kaliteli eğitim dünyasına seçkin öğrencilerini bekliyor.   KALE OKULLARI İLE BÜYÜK BİR AİLEYE   Güçlü alt yapıya sahip eğitimi, çağı yakalayan eğitimci ve idari kadrosu ile öğrencilere kucak açan Kale Okulları, öğrencileri, mezunları, velileri ve çalışanlarıyla güçlü bağları bulunan büyük bir aile olmanın haklı gururunu yaşıyor. Gerek eğitim sistemi, gerekse eğitime bakış açısıyla fark yaratan ve “iyi bir okul” olma sorumluluğunu her zaman ilke olarak benimseyen Kale Okulları, öğrencilerine kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyor!
Son yıllarda devletin ‘Meslek Lisesi, Memleket Meselesi’ diye yola çıkarak meslek liselerine destek vermesiyle, Kale Meslek Liseleri’nin Tuzla bölgesindeki şubelerinde kayıt yenileme ve yeni kayıt dönemi büyük bir hızla devam ediyor.

Kale’li olmak ayrıcalıktır!

 

Kale Meslek Lisesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Tuzla’ya getirdiği yenilikler ve kaliteli eğitim kadrosu ile bölgede herkesin takdirini kazandı. Tuzla’ya yeni bir soluk ve vizyon getiren Kale Meslek Liseleri’nde öğrenci ve velilerin sabırsızlıkla beklediği ve büyük ilgi gösterdiği  kayıt yenileme ve yeni kayıt dönemi devam ediyor. “Tüm öğreciler, Kaleli olmanın ayrıcalıklarını yaşasın!” ilkesi ile yeni kayıt dönemine giren Kale Meslek Liseleri, ayrıcalıklarla dolu kaliteli eğitim dünyasına seçkin öğrencilerini bekliyor.

 

KALE OKULLARI İLE BÜYÜK BİR AİLEYE

 

Güçlü alt yapıya sahip eğitimi, çağı yakalayan eğitimci ve idari kadrosu ile öğrencilere kucak açan Kale Okulları, öğrencileri, mezunları, velileri ve çalışanlarıyla güçlü bağları bulunan büyük bir aile olmanın haklı gururunu yaşıyor. Gerek eğitim sistemi, gerekse eğitime bakış açısıyla fark yaratan ve “iyi bir okul” olma sorumluluğunu her zaman ilke olarak benimseyen Kale Okulları, öğrencilerine kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.