Kale Okulları uluslararası yabancı dil başarısını belgeledi

03.04.2021 - 13:33, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları uluslararası yabancı dil başarısını belgeledi

Kale Okulları’nda düzenlenen 2020 Cambridge Assessment English Sınavları sertifika töreninde sertifikalarını almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri okul yönetimi tarafından verildi.
Kale Okulları öğrencileri yabancı dil eğitimlerini uluslararası standartlarla taçlandırdı. Dünyanın en prestijli sertifikalarından biri olan Cambridge Assessment English sertifikaları, üst düzey yabancı dil eğitimi gören Kale Okulları öğrencilerine sınav sonunda törenle verildi. Uluslararası eğitim ve iş dünyasında kabul gören önemli bir belge olan, Dünya genelinde 20 binden fazla üniversite, işveren, bakanlık ve diğer organizasyonlarda bireylerin İngilizce’de yeterliliklerinin kanıtı olan Cambridge Assessment English sertifikaları sayesinde Kale öğrencileri tüm dünyada yeterli İngilizceleriyle geleceklerini güvence altına aldı. Avrupa Ortak Dil Çerçevesi’ne (CEFR) uygunolan bu sertifikanın benzersiz bir İngilizce öğretme, öğrenme ve değerlendirme sistemi olduğu belirtildi.   “Kale Okulları olarak öğrencilerimizi yıl boyunca STARTERS, MOVERS, FLYERS (YLE), A2 Key for Schools (KET) ve B1 Preliminary for Schools (PET) kategorilerinde sınavlara hazırladık” diyen okul yöneticileri; “Öğrencilerimiz çok iyi skorlarla sınav sürecini tamamladılar ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını almaya hak kazandılar. Okulumuzu ve ailelerini bu başarı ile gururlandıran bütün öğrencilerimizi kutluyoruz” dedi.
Kale Okulları’nda düzenlenen 2020 Cambridge Assessment English Sınavları sertifika töreninde sertifikalarını almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri okul yönetimi tarafından verildi.

Kale Okulları öğrencileri yabancı dil eğitimlerini uluslararası standartlarla taçlandırdı. Dünyanın en prestijli sertifikalarından biri olan Cambridge Assessment English sertifikaları, üst düzey yabancı dil eğitimi gören Kale Okulları öğrencilerine sınav sonunda törenle verildi. Uluslararası eğitim ve iş dünyasında kabul gören önemli bir belge olan, Dünya genelinde 20 binden fazla üniversite, işveren, bakanlık ve diğer organizasyonlarda bireylerin İngilizce’de yeterliliklerinin kanıtı olan Cambridge Assessment English sertifikaları sayesinde Kale öğrencileri tüm dünyada yeterli İngilizceleriyle geleceklerini güvence altına aldı. Avrupa Ortak Dil Çerçevesi’ne (CEFR) uygunolan bu sertifikanın benzersiz bir İngilizce öğretme, öğrenme ve değerlendirme sistemi olduğu belirtildi.

 

“Kale Okulları olarak öğrencilerimizi yıl boyunca STARTERS, MOVERS, FLYERS (YLE), A2 Key for Schools (KET) ve B1 Preliminary for Schools (PET) kategorilerinde sınavlara hazırladık” diyen okul yöneticileri; “Öğrencilerimiz çok iyi skorlarla sınav sürecini tamamladılar ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını almaya hak kazandılar. Okulumuzu ve ailelerini bu başarı ile gururlandıran bütün öğrencilerimizi kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.