Kale Okulları’nda Milli Takım gururu

SPOR 10.04.2021 - 20:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları’nda Milli Takım gururu

Özel Tuzla Kale Koleji Anadolu Lisesi 12-B sınıfı öğrencilerinden Emirhan Yılmaz, bugün katıldığı yarı final maçında, rakibini yenerek finale yükseldi. Yılmaz bu başarısıyla Milli Takım’a seçildi.
Geçen sene düzenlenen  okullar arası Gençler Kick boks müsabakasında İstanbul’u temsil edip 2. Olarak Gümüş madalya kazanan Kale Okulları öğrencisi,  bu senede, 6.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası yarı final maçını kazanarak finale yükseldi.   Şampiyon sporcu, bu başarısıyla Milli Takım’a yükselmeye de hak kazandı   Sadece Tuzla değil Türkiye çapında tüm okullarıyla Emirhan Yılmaz’a destek olduklarını ileten Kale ailesi, Emirhan Yılmaz’ın Milli Takım’a seçilmesinden dolayı çok gururlu olduklarını belirterek, final karşılaşmasında da şampiyon sporcunun yanında olduklarını, şampiyonluk geleceğinden emin olduklarını belirtti.
Özel Tuzla Kale Koleji Anadolu Lisesi 12-B sınıfı öğrencilerinden Emirhan Yılmaz, bugün katıldığı yarı final maçında, rakibini yenerek finale yükseldi. Yılmaz bu başarısıyla Milli Takım’a seçildi.

Geçen sene düzenlenen  okullar arası Gençler Kick boks müsabakasında İstanbul’u temsil edip 2. Olarak Gümüş madalya kazanan Kale Okulları öğrencisi,  bu senede, 6.Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası yarı final maçını kazanarak finale yükseldi.

 

Şampiyon sporcu, bu başarısıyla Milli Takım’a yükselmeye de hak kazandı

 

Sadece Tuzla değil Türkiye çapında tüm okullarıyla Emirhan Yılmaz’a destek olduklarını ileten Kale ailesi, Emirhan Yılmaz’ın Milli Takım’a seçilmesinden dolayı çok gururlu olduklarını belirterek, final karşılaşmasında da şampiyon sporcunun yanında olduklarını, şampiyonluk geleceğinden emin olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.