Kaleli öğrencilerin tiyatro tutkusu

YAŞAM 14.04.2021 - 16:06, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kaleli öğrencilerin tiyatro tutkusu

Eğitimin her kademesinde başarılara imza atan Kale Anaokulları, öğrencilerinin kalıcı öğrenmelerini sağlamak amacıyla hem eğlenerek hem öğrenerek eğitim almalarını sağlıyor.
Kale Anaokulu öğrencileri, düzenlenen Çocuk Tiyatrosuyla keyifli anlar yaşadı “Tiyatro, toplum kültürünün aynasıdır.” sözünü sadece bilmek yetmez, yaşayarak öğrenmeliyiz” mantığıyla öğrencilere tiyatro sevgisini aşılayan Kale Okulları, böylece okul öncesinde drama eğitimiyle, çocukların rol yapma becerilerini, topluluk önünde konuşma becerilerini, özgüvenlerinin artmasını sağlıyor.   Kale Anaokulu yöneticileri; “Çocuk tiyatrosu; çevresiyle iletişim kurmakta zorlanan çocuklar başta olmak üzere genel olarak tüm çocuklara özgüven duygusu kazandırır. Bir tiyatro oyununda çocuklar birlikte gülüp eğlenirler, birlikte öğrenirler. Çocukların sahnede oyun seyretme deneyimleri arttıkça bu durum onların sosyal davranışlarına da yansır. Başkalarıyla daha iyi geçinme, çevreyle daha güçlü bir bağ kurma, kendine güven, uyum sağlama ve cesaret gibi konularda kendilerini geliştirirler. Bu zorlu pandemi döneminde Kale Anaokulları olarak çocuklara bu farkındalığı yaşayarak öğretiyor. Kale Anaokulları modern çağın ihtiyaçlarına cevap verecek yol, yöntem ve usulleri zenginleştiren kimliğiyle bu süreçte de çocukların her daim mutlu, özgüvenli, başarılı ve en önemlisi sağlıklı olmasını sağlamaya devam ediyor” dedi.
Eğitimin her kademesinde başarılara imza atan Kale Anaokulları, öğrencilerinin kalıcı öğrenmelerini sağlamak amacıyla hem eğlenerek hem öğrenerek eğitim almalarını sağlıyor.

Kale Anaokulu öğrencileri, düzenlenen Çocuk Tiyatrosuyla keyifli anlar yaşadı “Tiyatro, toplum kültürünün aynasıdır.” sözünü sadece bilmek yetmez, yaşayarak öğrenmeliyiz” mantığıyla öğrencilere tiyatro sevgisini aşılayan Kale Okulları, böylece okul öncesinde drama eğitimiyle, çocukların rol yapma becerilerini, topluluk önünde konuşma becerilerini, özgüvenlerinin artmasını sağlıyor.

 

Kale Anaokulu yöneticileri; “Çocuk tiyatrosu; çevresiyle iletişim kurmakta zorlanan çocuklar başta olmak üzere genel olarak tüm çocuklara özgüven duygusu kazandırır. Bir tiyatro oyununda çocuklar birlikte gülüp eğlenirler, birlikte öğrenirler. Çocukların sahnede oyun seyretme deneyimleri arttıkça bu durum onların sosyal davranışlarına da yansır. Başkalarıyla daha iyi geçinme, çevreyle daha güçlü bir bağ kurma, kendine güven, uyum sağlama ve cesaret gibi konularda kendilerini geliştirirler. Bu zorlu pandemi döneminde Kale Anaokulları olarak çocuklara bu farkındalığı yaşayarak öğretiyor. Kale Anaokulları modern çağın ihtiyaçlarına cevap verecek yol, yöntem ve usulleri zenginleştiren kimliğiyle bu süreçte de çocukların her daim mutlu, özgüvenli, başarılı ve en önemlisi sağlıklı olmasını sağlamaya devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.