KALE OKULLARI DİL EĞİTİMİ FAALİYET RAPORUNU CANLI YAYINDA SUNUYOR

28.05.2021 - 10:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

KALE OKULLARI DİL EĞİTİMİ FAALİYET RAPORUNU CANLI YAYINDA SUNUYOR

Gelişen dünya ile yabancı dili artık sadece ders olarak düşünmemek gerekir diyen ve dil ediniminin ise belli bir süreci ve maruz kalma birikimini gerektirdiğini belirten Kale Okulları, öğrencileri küçük yaştan itibaren yoğun ders saatleriyle İngilizceye alıştırıyor. Kale bu amaçla 29 Mayıs Cumartesi günü, 21.00-22.00 arasında @kalegenelmudurlugu Instagram hesabından herkesin davetli olduğu bir yabancı dil brifingi düzenliyor
İngilizceyi yaşayarak öğrenmenin yolu Kale’den geçiyor   Kale Okulları, yaşayarak öğrenme bilinciyle yola çıkarak öğrencilerin kendilerini rahat ifade edebilecekleri sosyal ortamlar sağlayarak, dili her yerde kullanmaya teşvik edici çalışmalar yapıyor.   İngilizce derslerinde yoğunlukla Cambridge kaynakları kullanan Kale, bunun dışında güncel farklı kaynak ve uygulamalar da kullanarak dünya dilini öğrencilerine empoze ediyor. Bu kaynaklar seçilirken seviye ve yeterlilikler göz önünde bulunduruluyor.   DÜNYA ÇAPINDA KAYNAKLAR İLE İNGİLİZCE ÖĞRENME Kale Okulları, Greenman, Safari, Kid’s Box, Own It - Eyes Open, I-Dictionary, Fun Skills – Compact Key/Primarily, Chase, Face to face, Think, Prism, Nursing kitapları ile dünyanın önde gelen kaynaklarını kullanıyor. Bu kaynakların her birini anaokulundan liseye her kademe için en uygun olanları seçen Kale, öğrencilere İngilizceyi doğal bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olan, kelime öğrenimini hedefleyen, Cambridge sınavlarına hazırlayan, beceri temelli ve LGS İngilizce hazırlık sürecinde sınıf içinde ve bireysel kullanımda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek oldukça etkili eğitimler veriyor.   Kale Okulları, bu vizyonu ile daha çok kişiyi bilinçlendirmek ve onlara ulaşmak misyonuyla, @kalegenelmudurlugu Instagram hesabı üzerinden 29.05.2021 Cumartesi günü, 21.00-22.00 saatleri arası gerçekleşecek olan Kale Okulları İngilizce Faaliyet Semineri düzenliyor.   Bu canlı yayının herkese açık olduğunu belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Başarıyla gerçekleştirilen yabancı dil eğitimi, daha ileri eğitimin kapılarını açmakta, iş olanaklarını arttırmakta ve eğitim ya da iş noktasındaki tercihleri zenginleştirmekte. Bu bilincin farkında olup bu hedef ve doğrultuda böyle bir seminer ve brifinge ihtiyaç duyduk. Canlı yayınlanacak brifingimize tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve Kale kalitesini görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.
Gelişen dünya ile yabancı dili artık sadece ders olarak düşünmemek gerekir diyen ve dil ediniminin ise belli bir süreci ve maruz kalma birikimini gerektirdiğini belirten Kale Okulları, öğrencileri küçük yaştan itibaren yoğun ders saatleriyle İngilizceye alıştırıyor. Kale bu amaçla 29 Mayıs Cumartesi günü, 21.00-22.00 arasında @kalegenelmudurlugu Instagram hesabından herkesin davetli olduğu bir yabancı dil brifingi düzenliyor

İngilizceyi yaşayarak öğrenmenin yolu Kale’den geçiyor

 

Kale Okulları, yaşayarak öğrenme bilinciyle yola çıkarak öğrencilerin kendilerini rahat ifade edebilecekleri sosyal ortamlar sağlayarak, dili her yerde kullanmaya teşvik edici çalışmalar yapıyor.

 

İngilizce derslerinde yoğunlukla Cambridge kaynakları kullanan Kale, bunun dışında güncel farklı kaynak ve uygulamalar da kullanarak dünya dilini öğrencilerine empoze ediyor. Bu kaynaklar seçilirken seviye ve yeterlilikler göz önünde bulunduruluyor.

 

DÜNYA ÇAPINDA KAYNAKLAR İLE İNGİLİZCE ÖĞRENME

Kale Okulları, Greenman, Safari, Kid’s Box, Own It - Eyes Open, I-Dictionary, Fun Skills – Compact Key/Primarily, Chase, Face to face, Think, Prism, Nursing kitapları ile dünyanın önde gelen kaynaklarını kullanıyor. Bu kaynakların her birini anaokulundan liseye her kademe için en uygun olanları seçen Kale, öğrencilere İngilizceyi doğal bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olan, kelime öğrenimini hedefleyen, Cambridge sınavlarına hazırlayan, beceri temelli ve LGS İngilizce hazırlık sürecinde sınıf içinde ve bireysel kullanımda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek oldukça etkili eğitimler veriyor.

 

Kale Okulları, bu vizyonu ile daha çok kişiyi bilinçlendirmek ve onlara ulaşmak misyonuyla, @kalegenelmudurlugu Instagram hesabı üzerinden 29.05.2021 Cumartesi günü, 21.00-22.00 saatleri arası gerçekleşecek olan Kale Okulları İngilizce Faaliyet Semineri düzenliyor.

 

Bu canlı yayının herkese açık olduğunu belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Başarıyla gerçekleştirilen yabancı dil eğitimi, daha ileri eğitimin kapılarını açmakta, iş olanaklarını arttırmakta ve eğitim ya da iş noktasındaki tercihleri zenginleştirmekte. Bu bilincin farkında olup bu hedef ve doğrultuda böyle bir seminer ve brifinge ihtiyaç duyduk. Canlı yayınlanacak brifingimize tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve Kale kalitesini görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.