İşletmelere indirimli elektrik

EKONOMİ 08.06.2021 - 13:01, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

İşletmelere indirimli elektrik

Türkiye'nin dört bir tarafındaki oda ve derneklerle iş birliği gerçekleştiren Sepaş Enerji, Bodrum Ticaret Odası ile indirimli elektrik desteği konusunda anlaştı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) zorlu ekonomik koşullarında işletmecilere indirim desteği sunmaya devam ediyor.    Bodrum Ticaret Odası ile imzalanan protokol kapsamında oda üyeleri tüketim profillerine göre yüzde 15'e varan indirim ve 12 ay sabit birim fiyattan faydalanabilecek.   Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik, salgın döneminde üreticilere ve işletmecilere elektrikte indirimle destek sunduklarını vurgulayarak, "Türkiye'nin farklı noktalarından çok sayıda esnaf ve sanayiciye avantaj sağlayabildiğimiz yeni bir iş birliğine daha başlamak mutluluk verici. İşletmecilerin beklentilerine göre hazırladığımız tekliflerimizle bu süreçte onların en yakınındaki çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kulandı.
Türkiye'nin dört bir tarafındaki oda ve derneklerle iş birliği gerçekleştiren Sepaş Enerji, Bodrum Ticaret Odası ile indirimli elektrik desteği konusunda anlaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) zorlu ekonomik koşullarında işletmecilere indirim desteği sunmaya devam ediyor.

 

 Bodrum Ticaret Odası ile imzalanan protokol kapsamında oda üyeleri tüketim profillerine göre yüzde 15'e varan indirim ve 12 ay sabit birim fiyattan faydalanabilecek.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik, salgın döneminde üreticilere ve işletmecilere elektrikte indirimle destek sunduklarını vurgulayarak, "Türkiye'nin farklı noktalarından çok sayıda esnaf ve sanayiciye avantaj sağlayabildiğimiz yeni bir iş birliğine daha başlamak mutluluk verici. İşletmecilerin beklentilerine göre hazırladığımız tekliflerimizle bu süreçte onların en yakınındaki çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.