Enginyurt Bodrum’da açıkladı “Cumhurbaşkanı Adayımız Gültekin Uysal”

SİYASET 09.07.2021 - 15:19, Güncelleme: 09.07.2021 - 15:19
 

Enginyurt Bodrum’da açıkladı “Cumhurbaşkanı Adayımız Gültekin Uysal”

Bodrum’da parti yöneticileri ve basın mensuplarıyla buluşan DP Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı.
Ayhan ONGUN Bodrum’da parti yöneticileri ve basın mensuplarının olduğu bir ortamda sorulan bir soru üzerine DP Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı. Ekonomik, sosyal ve siyasal olarak bir çöküş yaşayan iktidarın yeni ittifak arayışlarına girdiğini söyleyen Enginyurt “Tüm bu olumsuzluklara rağmen Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını bırakmaya niyeti olmadığını, bunun için de her türlü tavizi vermeye hazır olduğunu” belirtti. Muğla ve çevresinin DP geleneğine çok sıcak bir bölge olduğunu söyleyen Cemal Enginyurt özetle şu konulara değindi. “Ülkemizin en kısa zamanda bu iktidardan kurtulması şarttır. Bunun gerçekleşebilmesi için mevcut Millet ittifakının mevcut birlikteliğini daha da büyütmesi, halka iktidar olunabileceğini sahadaki çalışmaları ve projeleriyle göstermesi gerekmektedir. Demokratik Parlamenter sisteme geçilebilmesi için de öncelikle Cumhurbaşkanlığının alınması gerekir. Gönlümüzden geçen muhalefetin tek adayla seçime gitmesidir. Ancak bu mümkün olmazda her parti ilk turda kendi adayıyla yarışacak olursa bizim adayımız DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’dır. Bunu herkes böyle bilsin. Sayın Uysal genç yaşta elde ettiği siyasal birikimi, ideolojik duruşu ve yıllardır tek başına partiye verdiği emeğiyle bunu fazlasıyla hak ediyor.” Yapılacak ilk genel seçimlerde DP olarak iktidar ortağı olmayı hedeflediklerini belirten Enginyurt; her zaman olduğu gibi sempatik tavırları, samimi yaklaşımıyla gerek partililer, gerekse Bodrum’luların ilgi odağı oldu. Yapılacak ilk yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı hedefine koyan Cemal Enginyurt, bir dizi ziyaretlerinin arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’la da bir görüşme yaparak Bodrum örgütünün de heyecan ve motivasyonunu yükseltti.
Bodrum’da parti yöneticileri ve basın mensuplarıyla buluşan DP Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı.

Ayhan ONGUN

Bodrum’da parti yöneticileri ve basın mensuplarının olduğu bir ortamda sorulan bir soru üzerine DP Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı.

Ekonomik, sosyal ve siyasal olarak bir çöküş yaşayan iktidarın yeni ittifak arayışlarına girdiğini söyleyen Enginyurt “Tüm bu olumsuzluklara rağmen Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını bırakmaya niyeti olmadığını, bunun için de her türlü tavizi vermeye hazır olduğunu” belirtti.

Muğla ve çevresinin DP geleneğine çok sıcak bir bölge olduğunu söyleyen Cemal Enginyurt özetle şu konulara değindi.

“Ülkemizin en kısa zamanda bu iktidardan kurtulması şarttır. Bunun gerçekleşebilmesi için mevcut Millet ittifakının mevcut birlikteliğini daha da büyütmesi, halka iktidar olunabileceğini sahadaki çalışmaları ve projeleriyle göstermesi gerekmektedir. Demokratik Parlamenter sisteme geçilebilmesi için de öncelikle Cumhurbaşkanlığının alınması gerekir. Gönlümüzden geçen muhalefetin tek adayla seçime gitmesidir. Ancak bu mümkün olmazda her parti ilk turda kendi adayıyla yarışacak olursa bizim adayımız DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’dır. Bunu herkes böyle bilsin. Sayın Uysal genç yaşta elde ettiği siyasal birikimi, ideolojik duruşu ve yıllardır tek başına partiye verdiği emeğiyle bunu fazlasıyla hak ediyor.”

Yapılacak ilk genel seçimlerde DP olarak iktidar ortağı olmayı hedeflediklerini belirten Enginyurt; her zaman olduğu gibi sempatik tavırları, samimi yaklaşımıyla gerek partililer, gerekse Bodrum’luların ilgi odağı oldu.

Yapılacak ilk yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı hedefine koyan Cemal Enginyurt, bir dizi ziyaretlerinin arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’la da bir görüşme yaparak Bodrum örgütünün de heyecan ve motivasyonunu yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.