Kale Okullarının minik kalpleri BEILS ile buluşuyor

YAŞAM 14.07.2021 - 15:44, Güncelleme: 14.07.2021 - 15:44
 

Kale Okullarının minik kalpleri BEILS ile buluşuyor

Ana dili İngilizce öğretmenlerden oluşan kadrosuyla yabancı dil becerisini geliştiren Beils programını Kale Okulları anaokulundan itibaren başlatacak.
Birinci yabancı dil İngilizce eğitiminde kullanılan Cambridge yayınları ve ikinci yabancı dil Almanca eğitiminde Lingua’yı tercih eden Kale Okulları , bu kez Beils iş birliği ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor. Ana dili İngilizce öğretmenlerden oluşan eğitmen kadrosuyla yabancı dil konuşma becerisini geliştiren Beils programını Kale Okulları anaokulundan itibaren başlatma kararı aldı. Öğrenci ve velilerin heyecanla beklediği eğitim için tüm anlaşmalar sağlandı. Yabancı dil eğitimine verdiği önemi her fırsatta belirten Kale Okulları, Türkiye ve dünyada sadece nitelikli okullarla iş birliği yapan Beils programının eğitimde kendilerine güç katacağını, öğrencilerin ise öğrendiği yabancı dili hayat boyu unutmayacaklarını belirtti.
Ana dili İngilizce öğretmenlerden oluşan kadrosuyla yabancı dil becerisini geliştiren Beils programını Kale Okulları anaokulundan itibaren başlatacak.

Birinci yabancı dil İngilizce eğitiminde kullanılan Cambridge yayınları ve ikinci yabancı dil Almanca eğitiminde Lingua’yı tercih eden Kale Okulları , bu kez Beils iş birliği ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Ana dili İngilizce öğretmenlerden oluşan eğitmen kadrosuyla yabancı dil konuşma becerisini geliştiren Beils programını Kale Okulları anaokulundan itibaren başlatma kararı aldı. Öğrenci ve velilerin heyecanla beklediği eğitim için tüm anlaşmalar sağlandı.

Yabancı dil eğitimine verdiği önemi her fırsatta belirten Kale Okulları, Türkiye ve dünyada sadece nitelikli okullarla iş birliği yapan Beils programının eğitimde kendilerine güç katacağını, öğrencilerin ise öğrendiği yabancı dili hayat boyu unutmayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.