Sandalyeler havada uçmuştu! O iddialara açıklama geldi!

OLAYLAR 26.07.2021 - 12:18, Güncelleme: 26.07.2021 - 12:18
 

Sandalyeler havada uçmuştu! O iddialara açıklama geldi!

Ünlü sunucu Ece Erken ve eşinin karıştığı iddia edilen ve fahiş fiyat yüzünden olduğu belirtilen kavga ile ilgili mekandan açıklama geldi.
Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı bir mekanda yemek yemiş ve gelen 20 bin TL'lik hesap üzerine sitem ettiklerini açıklamıştı. Bunun üzerine darbedildiklerini ifade eden Erken'in paylaşımının ardından bir süre sonra söz konusu mekandan da açıklama geldi. İki misafir arasında çıkan kavgaya büyümeden müdahale edildiğini söyleyen mekan yetkilileri, fahiş fiyat iddialarını da sert bir şekilde yalanladı. Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum'da gittikleri mekanda kavgaya karışmış ve olayın basına yansımasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Instagram'dan yaptığı paylaşımda ünlü sunucu, gelen 19 bin 250 bin TL'lik hesaba sitem ettikleri için darbedildiklerini söylemişti. O gece Yıldız Tilbe'nin sahneye çıktığı Yalıkavak Mücver Restaurant ise olayın iki misafir arasında gerçekleştiğini belirtti. MEKANDAN AÇIKLAMA GELDİ Yalıkavak Mücver Restaurant yetkilileri yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Basın Mensuplarının Dikkatine; Dün akşam mekanımızda iki misafirimiz arasında bilinmeyen nedenlerle çıkan sözlü tartışma, üzücü bir arbede ve kavga ile sonuçlanmıştır. Olay daha fazla büyümeden arbedeye müdahale eden güvenlik ekibimiz, tatsız hadisenin taraflarını hızla mekan dışına almış, üzücü hadisenin büyümesine ivedilikle engel olmuştur. Tatsız kavganın mekan dışında da devam edebileceği endişemiz üzerine, Emniyet birimleri bizim tarafımızdan bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı mekana davet edilmiştir." "FAHİŞ FİYAT İDDİALARI YALANDIR" Devam eden açıklamada ise "Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polisimiz, olaya mümkün olan en kısa sürede müdahale ederek yaşanan tatsızlığın başka üzücü olaylara sebebiyet vermemesi için gereken her türlü hassasiyeti ve özveriyi göstermiştir. Tüm bunlara rağmen bazı sosyal medya hesaplarında, bazı internet sayfalarında ve bir takım merdiven altı haber sitelerinde kavganın "fahiş hesap" sebepli olduğu iddiaları bizleri bir kez daha üzüntüye sevk etmiştir. Bu iddia kesinlikle yalandır. Böylesine güdümlü ve mesnetsiz iddialarda bulunmak yerine arzu eden, merak eden herkesle yemekli galalardaki fiyat politikamızı bir kez daha paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bizim için bütün misafirlerimiz değerlidir, önemlidir ve eşsizdir... Sezon başından bu yana onlarca sahne performansına ev sahipliği yapan, yüzlerce müzikseveri ağırlamaktan gurur duyduğumuz mekanın bundan sonraki felsefesi de aynı olacaktır. Dün gece yaşanan tatsız hadise ve bugün çeşitli mecralarda ortaya atılan asılsız iddialar ile ilgili tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı ve hukuken konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. Snob Magazin
Ünlü sunucu Ece Erken ve eşinin karıştığı iddia edilen ve fahiş fiyat yüzünden olduğu belirtilen kavga ile ilgili mekandan açıklama geldi.

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı bir mekanda yemek yemiş ve gelen 20 bin TL'lik hesap üzerine sitem ettiklerini açıklamıştı. Bunun üzerine darbedildiklerini ifade eden Erken'in paylaşımının ardından bir süre sonra söz konusu mekandan da açıklama geldi. İki misafir arasında çıkan kavgaya büyümeden müdahale edildiğini söyleyen mekan yetkilileri, fahiş fiyat iddialarını da sert bir şekilde yalanladı.

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum'da gittikleri mekanda kavgaya karışmış ve olayın basına yansımasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Instagram'dan yaptığı paylaşımda ünlü sunucu, gelen 19 bin 250 bin TL'lik hesaba sitem ettikleri için darbedildiklerini söylemişti.

O gece Yıldız Tilbe'nin sahneye çıktığı Yalıkavak Mücver Restaurant ise olayın iki misafir arasında gerçekleştiğini belirtti.

MEKANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Yalıkavak Mücver Restaurant yetkilileri yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Basın Mensuplarının Dikkatine; Dün akşam mekanımızda iki misafirimiz arasında bilinmeyen nedenlerle çıkan sözlü tartışma, üzücü bir arbede ve kavga ile sonuçlanmıştır. Olay daha fazla büyümeden arbedeye müdahale eden güvenlik ekibimiz, tatsız hadisenin taraflarını hızla mekan dışına almış, üzücü hadisenin büyümesine ivedilikle engel olmuştur. Tatsız kavganın mekan dışında da devam edebileceği endişemiz üzerine, Emniyet birimleri bizim tarafımızdan bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı mekana davet edilmiştir."

"FAHİŞ FİYAT İDDİALARI YALANDIR"

Devam eden açıklamada ise "Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polisimiz, olaya mümkün olan en kısa sürede müdahale ederek yaşanan tatsızlığın başka üzücü olaylara sebebiyet vermemesi için gereken her türlü hassasiyeti ve özveriyi göstermiştir. Tüm bunlara rağmen bazı sosyal medya hesaplarında, bazı internet sayfalarında ve bir takım merdiven altı haber sitelerinde kavganın "fahiş hesap" sebepli olduğu iddiaları bizleri bir kez daha üzüntüye sevk etmiştir. Bu iddia kesinlikle yalandır. Böylesine güdümlü ve mesnetsiz iddialarda bulunmak yerine arzu eden, merak eden herkesle yemekli galalardaki fiyat politikamızı bir kez daha paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bizim için bütün misafirlerimiz değerlidir, önemlidir ve eşsizdir... Sezon başından bu yana onlarca sahne performansına ev sahipliği yapan, yüzlerce müzikseveri ağırlamaktan gurur duyduğumuz mekanın bundan sonraki felsefesi de aynı olacaktır. Dün gece yaşanan tatsız hadise ve bugün çeşitli mecralarda ortaya atılan asılsız iddialar ile ilgili tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı ve hukuken konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Snob Magazin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.