Bodrum’a bir destek de Kocaeli’nden!

YAŞAM 19.08.2021 - 09:59, Güncelleme: 19.08.2021 - 09:59
 

Bodrum’a bir destek de Kocaeli’nden!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, orman yangınları nedeniyle bazı sahilleri zarar gören Bodrum’a deniz süpürgesi gönderdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın talimatlarıyla harekete geçen ekipler, afet yaşanan bölgelerin yardımına koştu. Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine iş makineleri gönderen Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Bodrum için seferber oldu. Orman yangınları sonucu ortaya çıkan partiküller ve molozların deniz kirliliğine yol açtığı bölgeden gelen talep üzerine Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürlüğü de deniz süpürgesini temizlik çalışmalarına destek verilmesi amacıyla Bodrum’a  gönderdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, orman yangınları nedeniyle bazı sahilleri zarar gören Bodrum’a deniz süpürgesi gönderdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın talimatlarıyla harekete geçen ekipler, afet yaşanan bölgelerin yardımına koştu.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine iş makineleri gönderen Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Bodrum için seferber oldu.

Orman yangınları sonucu ortaya çıkan partiküller ve molozların deniz kirliliğine yol açtığı bölgeden gelen talep üzerine Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürlüğü de deniz süpürgesini temizlik çalışmalarına destek verilmesi amacıyla Bodrum’a  gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.