Bodrum’da organik tarım çalıştayı

YAŞAM 27.08.2021 - 10:06, Güncelleme: 27.08.2021 - 10:06
 

Bodrum’da organik tarım çalıştayı

Bodrum’da organik tarım çalıştayı düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.
Bodrum Ziraat Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Süpersol Firması'nın Dağbelen Mahallesi'ndeki AR-GE merkezini ziyaret eden Bodrum Ziraat Odası yetkilileri, bazı üreticilerle birlikte iklim değişikliğinin tarıma etkilerini de içeren bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, oda başkanı Mehmet Melengeç, Ziraat Mühendisi Ayşe Kaya, firmanın sahibi Rafael de Toledo, üreticilerden Erman Aras, Emre Sönmez, Özgür Özaltın, Galip Ügümü, Haluk Karakapıcı da yer aldı. İklim değişikliğinin tarıma etkileri, alınması gereken önlemler ve organik tarım konusunda gerçekleşen toplantının sonunda, organik tarım çalıştayı yapılması planlandı.
Bodrum’da organik tarım çalıştayı düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

Bodrum Ziraat Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Süpersol Firması'nın Dağbelen Mahallesi'ndeki AR-GE merkezini ziyaret eden Bodrum Ziraat Odası yetkilileri, bazı üreticilerle birlikte iklim değişikliğinin tarıma etkilerini de içeren bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, oda başkanı Mehmet Melengeç, Ziraat Mühendisi Ayşe Kaya, firmanın sahibi Rafael de Toledo, üreticilerden Erman Aras, Emre Sönmez, Özgür Özaltın, Galip Ügümü, Haluk Karakapıcı da yer aldı.

İklim değişikliğinin tarıma etkileri, alınması gereken önlemler ve organik tarım konusunda gerçekleşen toplantının sonunda, organik tarım çalıştayı yapılması planlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.