Hayvanları Koruma Günü farkındalıkları devam ediyor

YAŞAM 08.10.2021 - 10:17, Güncelleme: 08.10.2021 - 10:17
 

Hayvanları Koruma Günü farkındalıkları devam ediyor

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yükümlülere yönelik konferans düzenlendi.
Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bodrum Hayvan Hakları Derneğince, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yükümlülere yönelik konferans düzenlendi. Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde düzenlenen konferansa, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve kurum personeli ile Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ve başkan yardımcısı Yıldız Kürkçü de katıldı. Ruhşen Doğan, burada yaptığı konuşmada, hayvan hakları koruyucusu olmakta gönüllü olan kuruluşlarla çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını, benzer çalışmaları gelecek dönemde kurumsal olarak artırarak sürdüreceklerini ifade etti. Füsun Uslu ise hayvanların günlük yaşamda insanlarla birlikte yaşadığına dikkati çekerek, "Bir kap su ya da mama vermeliyiz. Hayvan barınaklarından mümkün olduğunca hayvanları sahiplenmemiz gerekir. Sokak hayvanlarına yapılan yardımlar manevi duyguları da pekiştirmektedir." dedi. Yanlarında getirdikleri kuru mamaları yükümlülere dağıtan Uslu, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hayvan hakları konusunda duyarlı davranmasından mutlu olduklarını ve her zaman ortak çalışma içerisinde bulunacaklarını dile getirdi.
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yükümlülere yönelik konferans düzenlendi.

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bodrum Hayvan Hakları Derneğince, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yükümlülere yönelik konferans düzenlendi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde düzenlenen konferansa, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan ve kurum personeli ile Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ve başkan yardımcısı Yıldız Kürkçü de katıldı.

Ruhşen Doğan, burada yaptığı konuşmada, hayvan hakları koruyucusu olmakta gönüllü olan kuruluşlarla çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını, benzer çalışmaları gelecek dönemde kurumsal olarak artırarak sürdüreceklerini ifade etti.

Füsun Uslu ise hayvanların günlük yaşamda insanlarla birlikte yaşadığına dikkati çekerek, "Bir kap su ya da mama vermeliyiz. Hayvan barınaklarından mümkün olduğunca hayvanları sahiplenmemiz gerekir. Sokak hayvanlarına yapılan yardımlar manevi duyguları da pekiştirmektedir." dedi.

Yanlarında getirdikleri kuru mamaları yükümlülere dağıtan Uslu, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hayvan hakları konusunda duyarlı davranmasından mutlu olduklarını ve her zaman ortak çalışma içerisinde bulunacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.