Köpeğe ateş ederken 3 kişiyi vurmuştu!

OLAYLAR 06.11.2021 - 22:14, Güncelleme: 06.11.2021 - 22:14
 

Köpeğe ateş ederken 3 kişiyi vurmuştu!

Bodrum’da tüfekle köpeğe ateş ederken 3 kişinin yaralanmasına neden olan zanlı, tutuklandı.
Dün gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan M.E. adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Öte yandan, zanlının köpeğe ateş ettiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtlarda, motosikletle bölgeye gelen M.E'nin av tüfeğiyle ateş ettiği yaralı köpeğin bir iş yerine sığınması ve yaşanan panik anları yer alıyor. Yahşi Mahallesi sahilinde dün motosikletiyle ilerleyen M.E, kendisine havlayan köpeğe tüfekle ateş etmiş, yoldan seken saçmaların isabet ettiği kafedeki 3 kişi ile köpek yaralanmıştı.
Bodrum’da tüfekle köpeğe ateş ederken 3 kişinin yaralanmasına neden olan zanlı, tutuklandı.

Dün gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan M.E. adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan, zanlının köpeğe ateş ettiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayıtlarda, motosikletle bölgeye gelen M.E'nin av tüfeğiyle ateş ettiği yaralı köpeğin bir iş yerine sığınması ve yaşanan panik anları yer alıyor.

Yahşi Mahallesi sahilinde dün motosikletiyle ilerleyen M.E, kendisine havlayan köpeğe tüfekle ateş etmiş, yoldan seken saçmaların isabet ettiği kafedeki 3 kişi ile köpek yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.