Bu sene tema Yangın!

YAŞAM 03.02.2022 - 10:57, Güncelleme: 03.02.2022 - 10:57
 

Bu sene tema Yangın!

Muğla Büyükşehir Belediyesinin, bu yıl uluslararası olarak 3'üncüsünü düzenleyeceği karikatür yarışmasının teması “Yangın” olarak belirlendi.
Yangınların nedenlerini, zararları, ekolojik sisteme, canlılara, ekonomiye etkilerini konu alacağı karikatür yarışmasının başvuruları 20 Mayıs 2022 tarihinde son buluyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 yıl ulusal olarak düzenlenen 2 yıldır uluslararası düzenlenen karikatür yarışmasının 3’üncüsü bu yıl düzenleniyor. Her yıl yerli ve yabancı karikatüristlerin yoğun ilgi gösterdiği ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan uluslararası karikatür yarışmasının konusu “Yangın” olarak belirlendi. Ünlü karikatürcüler Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Şevket Yalaz, Sait Munzur, Abdülkadir Uslu, Sarkis Paçacı, Mehmet Selçuk ile mizah yazarı Savaş Ünlü'nün ve Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin seçici kurul olarak belirlendiği yarışmada jüri toplanma tarihi 28 Mayıs olarak duyuruldu. SONUÇLAR 8 HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 8 Haziran 2022 yılında sonuçları açıklanacak yarışmaya amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği belirtilirken yarışmaya katılmak isteyenlerin yarışma şartnamesine www.mugla.bel.tr adresinden ulaşabilecekleri açıklandı. Ayrıca, “yarışmacıların şartnameye uygun olarak hazırlanmış eserlerini karikatür.yarisma@mugla.bel.tr adresi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Menteşe-Muğla adresine ulaştırmaları gerekiyor” denildi.
Muğla Büyükşehir Belediyesinin, bu yıl uluslararası olarak 3'üncüsünü düzenleyeceği karikatür yarışmasının teması “Yangın” olarak belirlendi.

Yangınların nedenlerini, zararları, ekolojik sisteme, canlılara, ekonomiye etkilerini konu alacağı karikatür yarışmasının başvuruları 20 Mayıs 2022 tarihinde son buluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 yıl ulusal olarak düzenlenen 2 yıldır uluslararası düzenlenen karikatür yarışmasının 3’üncüsü bu yıl düzenleniyor. Her yıl yerli ve yabancı karikatüristlerin yoğun ilgi gösterdiği ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan uluslararası karikatür yarışmasının konusu “Yangın” olarak belirlendi.

Ünlü karikatürcüler Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Şevket Yalaz, Sait Munzur, Abdülkadir Uslu, Sarkis Paçacı, Mehmet Selçuk ile mizah yazarı Savaş Ünlü'nün ve Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin seçici kurul olarak belirlendiği yarışmada jüri toplanma tarihi 28 Mayıs olarak duyuruldu.

SONUÇLAR 8 HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 8 Haziran 2022 yılında sonuçları açıklanacak yarışmaya amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği belirtilirken yarışmaya katılmak isteyenlerin yarışma şartnamesine www.mugla.bel.tr adresinden ulaşabilecekleri açıklandı. Ayrıca, “yarışmacıların şartnameye uygun olarak hazırlanmış eserlerini karikatür.yarisma@mugla.bel.tr adresi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Menteşe-Muğla adresine ulaştırmaları gerekiyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.