Korkunç cinayette karar Nisan’a kaldı

GÜNDEM 15.02.2022 - 00:19, Güncelleme: 15.02.2022 - 00:19
 

Korkunç cinayette karar Nisan’a kaldı

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili Cemal Metin A. ile diğer sanıkların yargılanmasına devam edildi.
Kararın bugün açıklanması bekleniyordu ancak mahkeme kararın açıklanmasını 11 Nisan'a erteledi. Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Cemal Metin A., tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuksuz sanıklar A.'nın kardeşi Mertcan A. eski eşi Eda K., babası Selim A. annesi Ayten A., iş ortakları Şükrü Gökhan O. ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Gültekin'in babası Sıddık ile annesi Şefika Gültekin de duruşmada yer aldı. Duruşmada, sanık Cemal Metin A. ile diğer sanıklar ve avukatların son savunmaları dinlendi. Duruşma boyunca kadınlar, “İstanbul Sözleşmesi yaşatır”, “Yaşasın kadın dayanışması” diye slogan attı. KARARIN AÇIKLANMASI ERTELENDİ Duruşmada savunma yapan sanık Metin A., pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, ek iddianame talebi nedeniyle davayı 11 Nisan'a bıraktı.
Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili Cemal Metin A. ile diğer sanıkların yargılanmasına devam edildi.

Kararın bugün açıklanması bekleniyordu ancak mahkeme kararın açıklanmasını 11 Nisan'a erteledi.

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Cemal Metin A., tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Tutuksuz sanıklar A.'nın kardeşi Mertcan A. eski eşi Eda K., babası Selim A. annesi Ayten A., iş ortakları Şükrü Gökhan O. ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Gültekin'in babası Sıddık ile annesi Şefika Gültekin de duruşmada yer aldı.

Duruşmada, sanık Cemal Metin A. ile diğer sanıklar ve avukatların son savunmaları dinlendi. Duruşma boyunca kadınlar, “İstanbul Sözleşmesi yaşatır”, “Yaşasın kadın dayanışması” diye slogan attı.

KARARIN AÇIKLANMASI ERTELENDİ

Duruşmada savunma yapan sanık Metin A., pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, ek iddianame talebi nedeniyle davayı 11 Nisan'a bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.