Mobese’den Bodrum’a ceza yağdı

YAŞAM 03.03.2022 - 12:12, Güncelleme: 03.03.2022 - 12:12
 

Mobese’den Bodrum’a ceza yağdı

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi'nden ( Mobese ) trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 2 bin 873 aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandığı bildirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ocak ve mart dönemini kapsayan üç aylık dilimde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince trafik güvenliğine yönelik Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki yoğun kavşaklarda MOBESE kameraları aracılığıyla denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde aralarında motosikletlerin de olduğu 2 bin 873 araç sürücüsünün kask ve emniyet kemeri takmadığı, kırmızı ışık ihlali yaptığı ve seyir halinde telefonla konuştuğu belirlendi. Trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen bu araçların tescil plakalarına cezai işlem uygulandı. Yapılan uygulamaların amacının ceza yazmak değil, sürücülerin trafik kurallarına uyup yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların önüne geçmek olduğu belirtildi. Ayrıca trafik kontrollerinin aralıksız devam edeceği de ifade edildi.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi'nden ( Mobese ) trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 2 bin 873 aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ocak ve mart dönemini kapsayan üç aylık dilimde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince trafik güvenliğine yönelik Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki yoğun kavşaklarda MOBESE kameraları aracılığıyla denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde aralarında motosikletlerin de olduğu 2 bin 873 araç sürücüsünün kask ve emniyet kemeri takmadığı, kırmızı ışık ihlali yaptığı ve seyir halinde telefonla konuştuğu belirlendi. Trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen bu araçların tescil plakalarına cezai işlem uygulandı.

Yapılan uygulamaların amacının ceza yazmak değil, sürücülerin trafik kurallarına uyup yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların önüne geçmek olduğu belirtildi. Ayrıca trafik kontrollerinin aralıksız devam edeceği de ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.