Bodrum İkra Deniz için tek yürek oldu

YAŞAM 11.03.2022 - 10:54, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:54
 

Bodrum İkra Deniz için tek yürek oldu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, SMA tip 1 ölümcül kas hastası olan minik İkra Deniz’in dünyanın en pahalı ilacına ulaşabilmesi adına başlatılan “İKRA DENİZ YAŞASIN, DENİZ’E HAYAT OL” yardım kampanyasına katıldı.
2021’in son aylarında başlatılan yardım kampanyasına da destek veren Başkan Aras, geçtiğimiz gün Sanatçı Zeynep Casalini’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayına katılarak minik İkra’ya destek oldu. Aralarında tanınmış sinema ve tiyatro oyuncularının da bulunduğu, müzisyen, siyasetçi ve yazarlardan oluşan destek grubu, İkra bebek için açılan canlı yayında bir araya geldi.  “İKRA DENİZ YAŞASIN, DENİZ’E HAYAT OL” yardım kampanyası için destek vermek üzere canlı yayına katılan Başkan Aras’a; Gani Müjde, Nebil Özgentürk, Ömer Faruk Cengiz, Erdal Cindoruk, Cahit Berkay, Metin Uca, Nevzat Kanber, Halil Karahan, Figan Erozan, Nasuh Mahruki, Hüseyin Akşen, Özlem Özdemir de eşlik etti. Ayrıca yayına katılanlar arasında Avukat Tuba Torun da vardı. Yayında konuşan Başkan Aras, en kısa sürede gerekli yardımın toplanacağı konusunda umutlu olduğunu belirtirken, herkesin elinden geldiğince kampanyaya destek olması için çağrıda bulundu. Program sonunda yapılan yardımlarla İkra Deniz’in tedavisi için ihtiyaç duyulan paranın büyük kısmının toplandığı ve miktarın çok az bir bölümün kaldığını belirten Başkan Ahmet Aras, tüm Bodrum’un yardımı ile yeni bir dayanışma kampanyasıyla kalan miktarı da tamamlayarak İkra Deniz’i o uçağa bindirmek için çalışacaklarını ifade ederek Bodrum’da İkra Deniz için yerel bir kampanya yürüteceklerini de söyledi.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, SMA tip 1 ölümcül kas hastası olan minik İkra Deniz’in dünyanın en pahalı ilacına ulaşabilmesi adına başlatılan “İKRA DENİZ YAŞASIN, DENİZ’E HAYAT OL” yardım kampanyasına katıldı.

2021’in son aylarında başlatılan yardım kampanyasına da destek veren Başkan Aras, geçtiğimiz gün Sanatçı Zeynep Casalini’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayına katılarak minik İkra’ya destek oldu. Aralarında tanınmış sinema ve tiyatro oyuncularının da bulunduğu, müzisyen, siyasetçi ve yazarlardan oluşan destek grubu, İkra bebek için açılan canlı yayında bir araya geldi.

 “İKRA DENİZ YAŞASIN, DENİZ’E HAYAT OL” yardım kampanyası için destek vermek üzere canlı yayına katılan Başkan Aras’a; Gani Müjde, Nebil Özgentürk, Ömer Faruk Cengiz, Erdal Cindoruk, Cahit Berkay, Metin Uca, Nevzat Kanber, Halil Karahan, Figan Erozan, Nasuh Mahruki, Hüseyin Akşen, Özlem Özdemir de eşlik etti. Ayrıca yayına katılanlar arasında Avukat Tuba Torun da vardı.

Yayında konuşan Başkan Aras, en kısa sürede gerekli yardımın toplanacağı konusunda umutlu olduğunu belirtirken, herkesin elinden geldiğince kampanyaya destek olması için çağrıda bulundu. Program sonunda yapılan yardımlarla İkra Deniz’in tedavisi için ihtiyaç duyulan paranın büyük kısmının toplandığı ve miktarın çok az bir bölümün kaldığını belirten Başkan Ahmet Aras, tüm Bodrum’un yardımı ile yeni bir dayanışma kampanyasıyla kalan miktarı da tamamlayarak İkra Deniz’i o uçağa bindirmek için çalışacaklarını ifade ederek Bodrum’da İkra Deniz için yerel bir kampanya yürüteceklerini de söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.