Israrlı paylaşımlar çözüm getiriyor

YAŞAM 09.10.2020 - 12:02, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Israrlı paylaşımlar çözüm getiriyor

Dağbelen’in yıllardır süren sorunlarıyla ilgili yaz başından bu yana yapılan paylaşım ve haberler, yetkilileri harekete geçirdi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Dağbelen’e giderek sorunları yerinde dinledi.
Başta Bodrum’un tanınan ismi Seha Ergene olmak üzere, Dağbelen’in yıllardır süren sorunları hakkında yapılan ısrarlı paylaşım ve haberler, yetkilileri harekete geçirdi. Paylaşımlardan sonra su sorunuyla ilgili MUSKİ çalışmaları yeniden başlatmış, elektrikle ilgili sorunlar hakkında AYDEM’in bir çok girişimde bulunduğu öğrenilmişti.   Bu gelişmelerden sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dağbelen’e giderek sorunları yerinde inceledi.   Dağbelen Muhtarı Volkan Kara’dan mahallede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Aras, vatandaşlarla bir araya geldi, sorun ve şikayetlerini dinledi.   Dağbelen’de özellikle kış aylarında yaşanan düşük voltajlı elektrik sorununa ilişkin şikayetleri değerlendiren Aras, Bodrum’un elektrik altyapısı ile ilgili AYDEM ile görüşme halinde olduklarını belirterek, kurumun Bodrum Yarımadası’na yaklaşık 100 milyon liralık bir kaynak ayırdığını kaydetti.   700 nüfuslu Dağbelen Mahallesi’nde yıllardır devam eden içme suyu sorununun da çözüme kavuştuğunu söyleyen Başkan Aras, “Su sorunu ilgili çalışmalarımız MUSKİ tarafından başlatıldı. Bu kapsamda 3 bin 400 metre uzunluğunda terfi ve şebeke hattının yapımı devam ediyor.  Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte Dağbelen’de yıllardır yaşanan içme suyu problemini kalıcı olarak çözmüş olacağız” dedi.   Başkan Aras, Dağbelen’de tescillenen 1931 yılından kalma mescit binasının restorasyon projesi için Belediye Etüt Proje Müdürlüğü’ne de talimat verdi. Aras, Dağbelenli çocukların futbol sahası talebini de en kısa sürede değerlendireceklerini kaydederek “Sadece futbol sahası değil, çocuk parkı, kütüphane, meydan ve yeni Pazar yeri için de proje çalışmalarımızı en kısa sürede başlatıyoruz” diye konuştu.
Dağbelen’in yıllardır süren sorunlarıyla ilgili yaz başından bu yana yapılan paylaşım ve haberler, yetkilileri harekete geçirdi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Dağbelen’e giderek sorunları yerinde dinledi.

Başta Bodrum’un tanınan ismi Seha Ergene olmak üzere, Dağbelen’in yıllardır süren sorunları hakkında yapılan ısrarlı paylaşım ve haberler, yetkilileri harekete geçirdi. Paylaşımlardan sonra su sorunuyla ilgili MUSKİ çalışmaları yeniden başlatmış, elektrikle ilgili sorunlar hakkında AYDEM’in bir çok girişimde bulunduğu öğrenilmişti.

 

Bu gelişmelerden sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dağbelen’e giderek sorunları yerinde inceledi.

 

Dağbelen Muhtarı Volkan Kara’dan mahallede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Aras, vatandaşlarla bir araya geldi, sorun ve şikayetlerini dinledi.

 

Dağbelen’de özellikle kış aylarında yaşanan düşük voltajlı elektrik sorununa ilişkin şikayetleri değerlendiren Aras, Bodrum’un elektrik altyapısı ile ilgili AYDEM ile görüşme halinde olduklarını belirterek, kurumun Bodrum Yarımadası’na yaklaşık 100 milyon liralık bir kaynak ayırdığını kaydetti.

 

700 nüfuslu Dağbelen Mahallesi’nde yıllardır devam eden içme suyu sorununun da çözüme kavuştuğunu söyleyen Başkan Aras, “Su sorunu ilgili çalışmalarımız MUSKİ tarafından başlatıldı. Bu kapsamda 3 bin 400 metre uzunluğunda terfi ve şebeke hattının yapımı devam ediyor.  Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte Dağbelen’de yıllardır yaşanan içme suyu problemini kalıcı olarak çözmüş olacağız” dedi.

 

Başkan Aras, Dağbelen’de tescillenen 1931 yılından kalma mescit binasının restorasyon projesi için Belediye Etüt Proje Müdürlüğü’ne de talimat verdi. Aras, Dağbelenli çocukların futbol sahası talebini de en kısa sürede değerlendireceklerini kaydederek “Sadece futbol sahası değil, çocuk parkı, kütüphane, meydan ve yeni Pazar yeri için de proje çalışmalarımızı en kısa sürede başlatıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.