İsyan etti, akıllar başa geldi!

YAŞAM 14.10.2020 - 11:56, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

İsyan etti, akıllar başa geldi!

Bodrum’da dün akşam üstü saatlerinde yağan kısa süreli yağmurdan sonra bazı yerlerde su taşmaları oldu. İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber duruma isyan edince Bodrum Belediyesi bu sabah mazgal ve menfez temizliği yapmaya başladı.
Günler öncesinden yapılan yağış uyarılarına rağmen Bodrum Belediyesi’nin bazı mazgal ve menfezleri  temizlememesi yüzünden Bodrum’un bazı yerlerinde su taşkınları yaşandı. Yağmurdan önce çektiği fotoğraflarla birlikte su taşkınlarını görüntüleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber duruma isyan etti. Sosyal medya hesabından oldukça sert ifadelerde bulunan Kanber şunları paylaştı;   “Yağmurun geleceğini cümle alem biliyordu. Peki Yalıkavak'ta ki Rezilliğin Sorumlusu Kim? Onlarca foto paylaşırım Derelerimizin VE MAZGALLARIN  rezilliğiyle ilgili.. Kim bu memleketin sahibi.. Büyükşehir belediyesine liste verdiniz mi şuraları temizleyin diye... Koordinasyondan kastımız bu. Bakmayın Arkadaşlar GÖRÜN.. GÖRÜN Çünkü bu insanlar size güvenip oy verdi. Her dönem nasılsa oy alıyoruz sorumsuzluğundan kurtulun artık.”   SABAH TEMİZLİK BAŞLADI Yaşanan su taşkınlarından ve Nevzat Kanber’in paylaşımından sonra Bodrum Belediyesi basın biriminden medya kuruluşlarına bir haber geçildi. Haberde menfez ve mazgalların temizlenmeye başlandığı açıklandı.     Ancak göz göre göre “geliyorum” diyen taşkınlar öncesinde Muğla ve Bodrum Belediyesi’nin herhangi bir temizlik yapmaması, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Bodrum’da dün akşam üstü saatlerinde yağan kısa süreli yağmurdan sonra bazı yerlerde su taşmaları oldu. İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber duruma isyan edince Bodrum Belediyesi bu sabah mazgal ve menfez temizliği yapmaya başladı.

Günler öncesinden yapılan yağış uyarılarına rağmen Bodrum Belediyesi’nin bazı mazgal ve menfezleri  temizlememesi yüzünden Bodrum’un bazı yerlerinde su taşkınları yaşandı. Yağmurdan önce çektiği fotoğraflarla birlikte su taşkınlarını görüntüleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber duruma isyan etti. Sosyal medya hesabından oldukça sert ifadelerde bulunan Kanber şunları paylaştı;

 

Yağmurun geleceğini cümle alem biliyordu. Peki Yalıkavak'ta ki Rezilliğin Sorumlusu Kim? Onlarca foto paylaşırım Derelerimizin VE MAZGALLARIN  rezilliğiyle ilgili.. Kim bu memleketin sahibi.. Büyükşehir belediyesine liste verdiniz mi şuraları temizleyin diye... Koordinasyondan kastımız bu. Bakmayın Arkadaşlar GÖRÜN.. GÖRÜN Çünkü bu insanlar size güvenip oy verdi. Her dönem nasılsa oy alıyoruz sorumsuzluğundan kurtulun artık.

 

SABAH TEMİZLİK BAŞLADI

Yaşanan su taşkınlarından ve Nevzat Kanber’in paylaşımından sonra Bodrum Belediyesi basın biriminden medya kuruluşlarına bir haber geçildi. Haberde menfez ve mazgalların temizlenmeye başlandığı açıklandı.  

 

Ancak göz göre göre “geliyorum” diyen taşkınlar öncesinde Muğla ve Bodrum Belediyesi’nin herhangi bir temizlik yapmaması, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.