Kale Okulları Bodrum Yat İnşa Lisesi’ne büyük ilgi

18.04.2021 - 13:06, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları Bodrum Yat İnşa Lisesi’ne büyük ilgi

Bodrum’la özdeşleşen yat imalatı için dev bir adım atıldı. Son zamanlarda İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Kale Okulları, 27. okulunu Bodrum’da Yat İnşa Lisesi olarak açıyor.
Bodrum’un dünyaca ünlü yat imalatına büyük destek olacak çok önemli bir yatırım, ilçeye kazandırılıdı. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde bugüne kadar onlarca okul açarak büyük ses getiren Kale Okulları, Bodrum’da da Yat İnşa Lisesi açıyor. 100 Eğitim Teşvikli Yat İnşa Lisesi olarak faaliyete geçecek olan okulla ilgili Kale Okulları Grubu, tüm anlaşmalarını yaptı, izinlerini yaptı. Kayıtları büyük ilgi gören, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okul, sınırlı kontenjanla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim verecek.   BODRUM MARKASINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ Ortakent’te açılan okulla ilgili başta Bodrum Belediyesi olmak üzere Bodrum Deniz Ticaret Odası ve bir çok kurum ve iş insanı destek sözü verdi. Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Bodrum eğitiminde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacakları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek; “Bugüne kadar Marmara Bölgesi’nde anaokulundan Anadolu Lisesi’ne, meslek liselerinden koleje kadar onlarca okulumuzda binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Ege’nin incisi Bodrum’da da yat inşası lisesi ihtiyacı olduğunu biliyorduk.  Bölgeyi yat inşa konusunda dünya çapında bir konuma getirmek amacıyla açtığımız okul için, Bodrum’dan her kesimden büyük destek aldık. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzu Bodrum eğitiminin hizmetine veriyoruz. Bodrum yat imalatı konusunda dünyada çok önemli bir marka. Bizde Kale Okulları tecrübesiyle bu markayı daha da güçlendireceğiz” dedi.   KAYITLAR DEVAM EDİYOR Bodrum ‘un ilk özel Yat İnşa Lisesi olan Kale Okulları Yat İnşa Lisesi için kayıtlar devam ediyor. Okul Müdürü A. Murat Yardımcı, sadece Bodrum değil, başta Milas olmak üzere çevre ilçelerden de büyük talep olduğunu belirtti. Okul yönetimi olarak Bodrum ve Muğla ilçelerinde de yoğun çalışma içinde olduklarını belirten Yardımcı; “Bodrum için önemli bir değer olacak Yat İnşa Lisesi, Kale Okulları’nın tecrübesi ve kalitesiyle eğitimde çığır açacak. Sektöre artı değer katacak lisemiz için kayıtlar devam ediyor. Ortakent’te bulunan kampüsümüze öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz” dedi.
Bodrum’la özdeşleşen yat imalatı için dev bir adım atıldı. Son zamanlarda İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Kale Okulları, 27. okulunu Bodrum’da Yat İnşa Lisesi olarak açıyor.

Bodrum’un dünyaca ünlü yat imalatına büyük destek olacak çok önemli bir yatırım, ilçeye kazandırılıdı. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde bugüne kadar onlarca okul açarak büyük ses getiren Kale Okulları, Bodrum’da da Yat İnşa Lisesi açıyor. 100 Eğitim Teşvikli Yat İnşa Lisesi olarak faaliyete geçecek olan okulla ilgili Kale Okulları Grubu, tüm anlaşmalarını yaptı, izinlerini yaptı. Kayıtları büyük ilgi gören, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okul, sınırlı kontenjanla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim verecek.

 

BODRUM MARKASINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

Ortakent’te açılan okulla ilgili başta Bodrum Belediyesi olmak üzere Bodrum Deniz Ticaret Odası ve bir çok kurum ve iş insanı destek sözü verdi. Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Bodrum eğitiminde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacakları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek; “Bugüne kadar Marmara Bölgesi’nde anaokulundan Anadolu Lisesi’ne, meslek liselerinden koleje kadar onlarca okulumuzda binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Ege’nin incisi Bodrum’da da yat inşası lisesi ihtiyacı olduğunu biliyorduk.  Bölgeyi yat inşa konusunda dünya çapında bir konuma getirmek amacıyla açtığımız okul için, Bodrum’dan her kesimden büyük destek aldık. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzu Bodrum eğitiminin hizmetine veriyoruz. Bodrum yat imalatı konusunda dünyada çok önemli bir marka. Bizde Kale Okulları tecrübesiyle bu markayı daha da güçlendireceğiz” dedi.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Bodrum ‘un ilk özel Yat İnşa Lisesi olan Kale Okulları Yat İnşa Lisesi için kayıtlar devam ediyor. Okul Müdürü A. Murat Yardımcı, sadece Bodrum değil, başta Milas olmak üzere çevre ilçelerden de büyük talep olduğunu belirtti. Okul yönetimi olarak Bodrum ve Muğla ilçelerinde de yoğun çalışma içinde olduklarını belirten Yardımcı; “Bodrum için önemli bir değer olacak Yat İnşa Lisesi, Kale Okulları’nın tecrübesi ve kalitesiyle eğitimde çığır açacak. Sektöre artı değer katacak lisemiz için kayıtlar devam ediyor. Ortakent’te bulunan kampüsümüze öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.