Kale Okulları Bodrum’da kolları sıvadı

YAŞAM 22.04.2021 - 11:42, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Kale Okulları Bodrum’da kolları sıvadı

Bodrum’da açılacak olan Yat İnşa Lisesi ile büyük heyecan uyandıran Kale Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında açacağı lise için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Kale Okulları ülkenin ihtiyacı olan sektörlere nitelikli eleman yetiştirerek mesleki eğitimlerin önemini bünyesindeki meslek liselerine yaptığı yatırımlarla ortaya koyuyor.   Bu amaçla Kale Okulları, Bodrum’da büyük heyecan uyandıran Yat İnşa Lisesi’ni 2021-2022 eğitim öğretim yılında tam kapasiteyle hizmete sokmak üzere kolları sıvadı.   Kale Okulları bu doğrultuda yat inşa alanı ve alan altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun örgün ve yaygın öğretime yönelik her düzeyde eğitim imkânları sağlayan programları hazırlamaya devam ediyor. Bodrum’da yoğun bir biçimde yat inşa ve mesleki tanıtım faaliyetlerine başlayan Kale Yat İnşa Lisesi, sadece Bodrum’da değil, çevre ilçelerden de büyük ilgi gördü.   YAT İNŞA LİSESİ DEVLET DESTEKLİ VE İŞ GARANTİLİ OLACAK Kale Okulları sadece eğitim değil, eğitim sonrasında iş garantisi yaratmak adına sektör temsilcileriyle de görüşmelerini yoğunlaştırdı. Bodrum’da yoğun araştırma yapan Kale yöneticileri, izleyecekleri yolla ilgili programını oluşturdu ve tanıtımlara başladı.   Bodrum’a çok önemli bir hizmette bulunacaklarını belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Yat inşa sektörü, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşullarının bir sonucu olarak sürekli ve hızlı bir gelişim içindedir. Bu özellikleri nedeniyle yat inşa sektörü, stratejik bir sektör olarak ülkelerin yakın ilgisini çekmektedir. Küreselleşmeyle birlikte gemi yapımı sektöründe rekabet büyük yoğunluk kazanmakta, sanayileşmiş ülkeler bu sektörün korunması ve rekabet gücünün geliştirilmesi için özel politikalar uygulamakta. Bodrum, yat inşa konusunda dünyada haklı bir üne sahip. Bu sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için devletimizle koordineli olarak Bodrum’a bu değerli yatırımı kazandırıyoruz. Bodrumlular’ı iş garantili ve devlet destekli Yat İnşa Lisesi’nin sınırlı kontenjanlarını kaçırmadan Kale Okulları’nın ayrıcalıklarını yaşamaya davet ediyoruz” dedi.   Kale Okulları Bodrum Müdürü Murat Yardımcı ise kendilerine gelen taleplerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; "Kale Yat İnşa Lisesi Bodrum’da heyecan ve merak uyandırdı. Bir çok okul ve kurum lismizle ilgili detaylı bilgi istiyor. Bodrum’da tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca başta Milas olmak üzere çevre ilçelerden de yoğun talep var. Bu amaçla Milas Sakarya Ortaokulu’nda bir irtibat ofisimiz var. Ayrıca Milas’tan Bodrum’a her gün gelecek öğrencilerimiz için yıl boyu ücretsiz servis hizmeti vereceğiz. Bodrum’un yüzde yüz devlet destekli özel okulu Kale Okulları, Bodrum’un yat ve gemi inşa sektörüne önemli hizmetler verecek” dedi.   Kale Okulları Bodrum’da Yat İnşa Lisesi dışında İnşaat Teknolojileri Lisesi’ni de 2021-2022 eğitim öğretim yılında hayata geçirecek.
Bodrum’da açılacak olan Yat İnşa Lisesi ile büyük heyecan uyandıran Kale Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında açacağı lise için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kale Okulları ülkenin ihtiyacı olan sektörlere nitelikli eleman yetiştirerek mesleki eğitimlerin önemini bünyesindeki meslek liselerine yaptığı yatırımlarla ortaya koyuyor.

 

Bu amaçla Kale Okulları, Bodrum’da büyük heyecan uyandıran Yat İnşa Lisesi’ni 2021-2022 eğitim öğretim yılında tam kapasiteyle hizmete sokmak üzere kolları sıvadı.

 

Kale Okulları bu doğrultuda yat inşa alanı ve alan altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun örgün ve yaygın öğretime yönelik her düzeyde eğitim imkânları sağlayan programları hazırlamaya devam ediyor. Bodrum’da yoğun bir biçimde yat inşa ve mesleki tanıtım faaliyetlerine başlayan Kale Yat İnşa Lisesi, sadece Bodrum’da değil, çevre ilçelerden de büyük ilgi gördü.

 

YAT İNŞA LİSESİ DEVLET DESTEKLİ VE İŞ GARANTİLİ OLACAK

Kale Okulları sadece eğitim değil, eğitim sonrasında iş garantisi yaratmak adına sektör temsilcileriyle de görüşmelerini yoğunlaştırdı. Bodrum’da yoğun araştırma yapan Kale yöneticileri, izleyecekleri yolla ilgili programını oluşturdu ve tanıtımlara başladı.

 

Bodrum’a çok önemli bir hizmette bulunacaklarını belirten Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak; “Yat inşa sektörü, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşullarının bir sonucu olarak sürekli ve hızlı bir gelişim içindedir. Bu özellikleri nedeniyle yat inşa sektörü, stratejik bir sektör olarak ülkelerin yakın ilgisini çekmektedir. Küreselleşmeyle birlikte gemi yapımı sektöründe rekabet büyük yoğunluk kazanmakta, sanayileşmiş ülkeler bu sektörün korunması ve rekabet gücünün geliştirilmesi için özel politikalar uygulamakta. Bodrum, yat inşa konusunda dünyada haklı bir üne sahip. Bu sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için devletimizle koordineli olarak Bodrum’a bu değerli yatırımı kazandırıyoruz. Bodrumlular’ı iş garantili ve devlet destekli Yat İnşa Lisesi’nin sınırlı kontenjanlarını kaçırmadan Kale Okulları’nın ayrıcalıklarını yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

 

Kale Okulları Bodrum Müdürü Murat Yardımcı ise kendilerine gelen taleplerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; "Kale Yat İnşa Lisesi Bodrum’da heyecan ve merak uyandırdı. Bir çok okul ve kurum lismizle ilgili detaylı bilgi istiyor. Bodrum’da tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca başta Milas olmak üzere çevre ilçelerden de yoğun talep var. Bu amaçla Milas Sakarya Ortaokulu’nda bir irtibat ofisimiz var. Ayrıca Milas’tan Bodrum’a her gün gelecek öğrencilerimiz için yıl boyu ücretsiz servis hizmeti vereceğiz. Bodrum’un yüzde yüz devlet destekli özel okulu Kale Okulları, Bodrum’un yat ve gemi inşa sektörüne önemli hizmetler verecek” dedi.

 

Kale Okulları Bodrum’da Yat İnşa Lisesi dışında İnşaat Teknolojileri Lisesi’ni de 2021-2022 eğitim öğretim yılında hayata geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.