Kale Okulları’ndan dev bir yatırım daha

13.02.2021 - 12:08, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Kale Okulları’ndan dev bir yatırım daha

Kale Okulları eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik liseleriyle gündem yaratan Kale Okulları, Sakarya Düşünür Koleji’ni bünyesine kattı.
Pandemi dönemi olmasına rağmen Türkiye çapında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Kale Okulları, Sakarya’da dev bir yatırıma imza attı ve Gıda ve Kimya Liseleri’nden sonra, Sakarya Düşünür Koleji’ni bünyesine kattı.   Bir çok ilde yaptığı yatırımlarla eğitimde öncü olan Kale Okulları, Sakarya’daki Kale Koleji’ni İlkokul-Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, Altınova Caddesi’nde ki yeni yerinde eğitimin hizmetine verecek.  Kale Koleji, güçlü, deneyimli öğretmen kadrosu ve rehber öğretmenler eşliğinde YKS ve LGS sınavlarında üstün başarı hedefini şimdiden koydu.    Kale Okulları’na geçen Düşünür Koleji’nde okul müdürü olan Sinem Sezen, görevine Kale Okulları bünyesinde, Kale ailesinde olmanın gücüyle devam edecek.   Düşünür Kolejini bünyesine katıp Kale ailesini büyüten Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Kale ailesinin büyümeye devam edeceğini belirterek; “Her yıl ülkemize yeni okullar ile istihdam olanakları yaratıyoruz ve eğitime destek vermeye sonuna kadar devam edeceğiz. Her yeni yatırımımız, eğitim öğretim aşkımızı daha da büyütüyor. Kale Okulları olarak tüm gücümüzle Türk eğitiminin hizmetindeyiz” dedi.
Kale Okulları eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik liseleriyle gündem yaratan Kale Okulları, Sakarya Düşünür Koleji’ni bünyesine kattı.

Pandemi dönemi olmasına rağmen Türkiye çapında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Kale Okulları, Sakarya’da dev bir yatırıma imza attı ve Gıda ve Kimya Liseleri’nden sonra, Sakarya Düşünür Koleji’ni bünyesine kattı.

 

Bir çok ilde yaptığı yatırımlarla eğitimde öncü olan Kale Okulları, Sakarya’daki Kale Koleji’ni İlkokul-Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, Altınova Caddesi’nde ki yeni yerinde eğitimin hizmetine verecek.  Kale Koleji, güçlü, deneyimli öğretmen kadrosu ve rehber öğretmenler eşliğinde YKS ve LGS sınavlarında üstün başarı hedefini şimdiden koydu.

 

 Kale Okulları’na geçen Düşünür Koleji’nde okul müdürü olan Sinem Sezen, görevine Kale Okulları bünyesinde, Kale ailesinde olmanın gücüyle devam edecek.

 

Düşünür Kolejini bünyesine katıp Kale ailesini büyüten Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Kale ailesinin büyümeye devam edeceğini belirterek; “Her yıl ülkemize yeni okullar ile istihdam olanakları yaratıyoruz ve eğitime destek vermeye sonuna kadar devam edeceğiz. Her yeni yatırımımız, eğitim öğretim aşkımızı daha da büyütüyor. Kale Okulları olarak tüm gücümüzle Türk eğitiminin hizmetindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.