Koronavirüse yakalanmıştı! Görevine başladı

YAŞAM 14.02.2022 - 11:09, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:09
 

Koronavirüse yakalanmıştı! Görevine başladı

Koronavirüs nedeniyle evinde istirahat eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, izolasyon sürecini tamamlayarak görevine başladı.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün 6 Şubat’ta yaptırdığı Koronavirüs (COVİD-19) testi pozitif çıkmıştı. 1 haftalık tedavi ve izolasyon sürecini evinde geçiren Başkan Gürün, sürecin tamamlanmasının ardından sağlıklı bir şekilde belediyeye gelerek görevine başladı. İzolasyon süreci boyunca evden de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “1 haftalık COVİD-19 izolasyon sürecimizden sonra bugün tekrardan görevimize başladık. Hastalık sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Karantina biter bitmez görevimin başına geri döndüm. Evimde karantinada olduğumu duyarak arayan, soran, mesaj atan, güzel dilekleriyle yanımda olduklarını hissettiren, iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 
Koronavirüs nedeniyle evinde istirahat eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, izolasyon sürecini tamamlayarak görevine başladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün 6 Şubat’ta yaptırdığı Koronavirüs (COVİD-19) testi pozitif çıkmıştı. 1 haftalık tedavi ve izolasyon sürecini evinde geçiren Başkan Gürün, sürecin tamamlanmasının ardından sağlıklı bir şekilde belediyeye gelerek görevine başladı.

İzolasyon süreci boyunca evden de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “1 haftalık COVİD-19 izolasyon sürecimizden sonra bugün tekrardan görevimize başladık. Hastalık sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Karantina biter bitmez görevimin başına geri döndüm. Evimde karantinada olduğumu duyarak arayan, soran, mesaj atan, güzel dilekleriyle yanımda olduklarını hissettiren, iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.