Moğollar mest etti!

KÜLTÜR-SANAT 29.10.2021 - 11:29, Güncelleme: 29.10.2021 - 11:29
 

Moğollar mest etti!

Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başladı.
Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. yılına özel 3 gün sürecek bir program hazırlayan Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başladı. Programın ilk gününde Moğollar, müzikseverlere unutulmaz bir Cumhuriyet gecesi yaşattı. Ersin Show’un da sahne aldığı programa Bodrumluların ilgisi büyüktü. Bodrum Kaymakamlığı desteği ile Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı Konserleri Moğollar’ın muhteşem sahne performansı ile başladı. Ağustos ayında Bodrumlularla buluşmayı hedeflediklerini ancak yaşanan yangınlardan dolayı bunun gerçekleşmediğini söyleyen Moğollar’ın  kurucularından Cahit Berkay, “Öncelikle herkese geçmiş olsun diliyoruz, hepimizin içi yandı. Ahmet Başkan’ın yangınlarla mücadelede gösterdiği çabayı da hepimiz televizyondan izledik. Ayrıca bugün çok anlamlı bir zamanda konserimizi gerçekleştirdiği için Sayın Başkana ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Sizlerle buluşmak çok güzel, ilk günkü sahne heyecanımız neyse şimdi de öyle.” diye konuştu. BAŞKAN ARAS: EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ Kutlama programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuşmasında: “Atamız; bundan tam 98 yıl önce, silah arkadaşları ile beraber Cumhuriyet’i tam 98 yıl önce, 29 Ekim’de ilan etti. 29 Ekim 1923’e kadar çok büyük bir mücadele verdi. Daha 40’lı yaşlarında iken yaşamına ne büyük bir mücadele sığdırmış. Atamızın yaşamını düşünün, ortaya koyduğu ilke ve inkılapları düşünün, silah arkadaşlarıyla beraber, Türk Milleti ile beraber yedi düvele karşı verdiği mücadeleyi düşünün.  Onun hep aklında Türk Milleti vardı. Kendisini hiç düşünmedi, geleceği düşündü, devrimleri ile Türk Gençliğini düşündü. Bizler 98 yıl sonra bu aşamadaysak; bunu ülke olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Bunun bilincinde olarak, emanetine sahip çıkacağız. Gece gündüz çalışarak, ülkemizi bulunduğu durumdan kurtarmak ve en önemlisi Cumhuriyet’i 100. yılında demokrasi ile taçlandırmak şu anki misyonumuzdur. Cumhuriyet; özgürlüktür, demokrasidir, barıştır, Atatürk ilke ve inkılaplarıdır, devrimleridir. Sizlerin gözünde bu azmi görüyor olmaktan çok mutluyum, bu sebeple sizlere layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim. Bu sene 29 Ekim kutlamalarını bir güne sığdırmadık.  27 Ekim, yani bugünden başlayarak büyük bir coşkuyla günlerce kutlayalım istedik. Çünkü daha çok Cumhuriyet’e, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ihtiyacımız var.” dedi. CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DEVAM EDİYOR Bodrum Belediyesi Cumhuriyet Bayramı Konserleri programı şöyle: 28 Ekim 2021 saat 20.00, Bodrum Belediye Meydanı Onur Akın Konseri 29 Ekim 2021 saat 19.00, Bodrum Marina-Akçaalan Mahallesi Düğün Salonu önünden Fener Alayı yürüyüşü başlaması 29 Ekim 2021 saat 20.00, Bodrum Belediye Meydanı Ozan Doğulu Konseri &Saat: 21.30 Fuat İnan Konseri 29 Ekim 2021 saat 20.00, Turgutreis Meydanı Aykoç Konseri 29 Ekim 2021 saat 20.00,  Yalıkavak Meydanı Güvenç Dağüstün-Burçin Böke Konseri
Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başladı.

Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. yılına özel 3 gün sürecek bir program hazırlayan Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başladı. Programın ilk gününde Moğollar, müzikseverlere unutulmaz bir Cumhuriyet gecesi yaşattı. Ersin Show’un da sahne aldığı programa Bodrumluların ilgisi büyüktü.

Bodrum Kaymakamlığı desteği ile Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı Konserleri Moğollar’ın muhteşem sahne performansı ile başladı.

Ağustos ayında Bodrumlularla buluşmayı hedeflediklerini ancak yaşanan yangınlardan dolayı bunun gerçekleşmediğini söyleyen Moğollar’ın  kurucularından Cahit Berkay, “Öncelikle herkese geçmiş olsun diliyoruz, hepimizin içi yandı. Ahmet Başkan’ın yangınlarla mücadelede gösterdiği çabayı da hepimiz televizyondan izledik. Ayrıca bugün çok anlamlı bir zamanda konserimizi gerçekleştirdiği için Sayın Başkana ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Sizlerle buluşmak çok güzel, ilk günkü sahne heyecanımız neyse şimdi de öyle.” diye konuştu.

BAŞKAN ARAS: EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Kutlama programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuşmasında: “Atamız; bundan tam 98 yıl önce, silah arkadaşları ile beraber Cumhuriyet’i tam 98 yıl önce, 29 Ekim’de ilan etti. 29 Ekim 1923’e kadar çok büyük bir mücadele verdi. Daha 40’lı yaşlarında iken yaşamına ne büyük bir mücadele sığdırmış. Atamızın yaşamını düşünün, ortaya koyduğu ilke ve inkılapları düşünün, silah arkadaşlarıyla beraber, Türk Milleti ile beraber yedi düvele karşı verdiği mücadeleyi düşünün.  Onun hep aklında Türk Milleti vardı. Kendisini hiç düşünmedi, geleceği düşündü, devrimleri ile Türk Gençliğini düşündü. Bizler 98 yıl sonra bu aşamadaysak; bunu ülke olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Bunun bilincinde olarak, emanetine sahip çıkacağız.

Gece gündüz çalışarak, ülkemizi bulunduğu durumdan kurtarmak ve en önemlisi Cumhuriyet’i 100. yılında demokrasi ile taçlandırmak şu anki misyonumuzdur.

Cumhuriyet; özgürlüktür, demokrasidir, barıştır, Atatürk ilke ve inkılaplarıdır, devrimleridir. Sizlerin gözünde bu azmi görüyor olmaktan çok mutluyum, bu sebeple sizlere layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim.

Bu sene 29 Ekim kutlamalarını bir güne sığdırmadık.  27 Ekim, yani bugünden başlayarak büyük bir coşkuyla günlerce kutlayalım istedik. Çünkü daha çok Cumhuriyet’e, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ihtiyacımız var.” dedi.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi Cumhuriyet Bayramı Konserleri programı şöyle:

28 Ekim 2021 saat 20.00, Bodrum Belediye Meydanı Onur Akın Konseri

29 Ekim 2021 saat 19.00, Bodrum Marina-Akçaalan Mahallesi Düğün Salonu önünden Fener Alayı yürüyüşü başlaması

29 Ekim 2021 saat 20.00, Bodrum Belediye Meydanı Ozan Doğulu Konseri &Saat: 21.30 Fuat İnan Konseri

29 Ekim 2021 saat 20.00, Turgutreis Meydanı Aykoç Konseri

29 Ekim 2021 saat 20.00,  Yalıkavak Meydanı Güvenç Dağüstün-Burçin Böke Konseri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.