Muğla’nın gururu oldu!

SPOR 15.09.2021 - 11:52, Güncelleme: 15.09.2021 - 11:52
 

Muğla’nın gururu oldu!

Büyükşehir satranç oyuncusu Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek
Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Bilgesu Şeker, Konya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu. Bilgesu Şeker, Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Türkiye Satranç Federasyonu ve Spor Bakanlığı Konya’da ‘Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’ düzenledi. Şampiyonaya Türkiye genelinden bin 300 sporcu katıldı. Şampiyonada Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Bilgesu Şeker finallere katılan 26 sporcu arasından Yıldızlar 16 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Milli Sporcu unvanı kazanan Bilgesu Şeker alarak Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
Büyükşehir satranç oyuncusu Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Bilgesu Şeker, Konya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu. Bilgesu Şeker, Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Spor Bakanlığı Konya’da ‘Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’ düzenledi. Şampiyonaya Türkiye genelinden bin 300 sporcu katıldı. Şampiyonada Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Bilgesu Şeker finallere katılan 26 sporcu arasından Yıldızlar 16 Yaş Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Milli Sporcu unvanı kazanan Bilgesu Şeker alarak Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.