O cadde artık “Şehit Ercan Yangöz Caddesi”

GÜNDEM 04.07.2021 - 13:40, Güncelleme: 04.07.2021 - 13:45
 

O cadde artık “Şehit Ercan Yangöz Caddesi”

Bodrum'da o caddenin adı Şehit Ercan Yangöz Caddesi olarak değiştirildi.
Bodrum Belediyesi 2021 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Herodot Kültür ve Sanat Merkezi’nde Belediye Başkan Vekili İlknur Ülküm Seferoğlu ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. 3 önerge ve 13 gündem maddesi ile toplanan Belediye Meclisi’nin açılışından önce Sanatçı Numan Pekdemir ve orkestrası tarafından mini bir klasik müzik konseri gerçekleştirildi.   Bodrum Belediye Meclisi, geçtiğimiz günlerde silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz’ün adını Müskebi ve Yahşi mahalle sınırları içinde yer alan Oyder Caddesi’ne verdi. Şehit  Polis Memuru Ercan Yangöz’ün isminin yaşatılması amacıyla, Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonunca alınan 18.06.2021 tarih ve 2021/12 sayılı komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.   Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan meclis toplantısında , gündemle ilgili Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu- Plan ve Bütçe Komisyonu ve Kültür Sanat ve Sosyal İşler Komisyonu raporları görüşülürken, gündemde yer alan diğer maddeler  ilgili komisyonlara havale edildi.
Bodrum'da o caddenin adı Şehit Ercan Yangöz Caddesi olarak değiştirildi.

Bodrum Belediyesi 2021 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Herodot Kültür ve Sanat Merkezi’nde Belediye Başkan Vekili İlknur Ülküm Seferoğlu ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. 3 önerge ve 13 gündem maddesi ile toplanan Belediye Meclisi’nin açılışından önce Sanatçı Numan Pekdemir ve orkestrası tarafından mini bir klasik müzik konseri gerçekleştirildi.

 

Bodrum Belediye Meclisi, geçtiğimiz günlerde silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz’ün adını Müskebi ve Yahşi mahalle sınırları içinde yer alan Oyder Caddesi’ne verdi. Şehit  Polis Memuru Ercan Yangöz’ün isminin yaşatılması amacıyla, Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonunca alınan 18.06.2021 tarih ve 2021/12 sayılı komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

 

Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan meclis toplantısında , gündemle ilgili Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu- Plan ve Bütçe Komisyonu ve Kültür Sanat ve Sosyal İşler Komisyonu raporları görüşülürken, gündemde yer alan diğer maddeler  ilgili komisyonlara havale edildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.