Oasis’ten ofislere büyük fırsat

EKONOMİ 18.02.2021 - 11:53, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Oasis’ten ofislere büyük fırsat

Oasis Bodrum, yenilikçi ve farklı ofis projesi ile bir ilke imza atarak, bünyesinde yer alan 50’ye yakın işletmesini Bodrum genelindeki firmalara ilk yıl kirasız olarak sunuyor.
Bodrum’un gelişen ve modernleşen yüzünün başarılı temsilcilerinden Oasis Bodrum, yeni ofis projesi ile Bodrum’daki işletmelere rahat ve konforlu bir çalışma alanı sunmayı hedefliyor. Başvurulardan sadece 50 işletme içerisinden değerlendirme yapılacak ofis projesinde ilk yıl kira ödemesiz, ikinci yıl ise uygun ödeme koşulları ile oldukça ideal bir proje olarak Bodrum’un değişen işletme ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak.   Proje kapsamında, toplamda 3.000 m²’lik alanda 50 m²’den 150 m²’ye kadar kiralanabilir ofislerin yer aldığı projede, seçkin restoran, cafeler, spor merkezi, sinema, kapalı ve açık otoparklar, güvenlik gibi hizmetler ofis kiralayan firmaların faydalanabilecekleri fırsatlara dönüşecek. Bodrum’un en kolay bulunan, en güvenli adresi Oasis, toplu taşıma araçlarına yakınlığı ve merkezi konumu ile de ofisini taşıyan firmaların prestijine artı değer katacak.   Oasis Bodrum önümüzdeki dönemde, yenilenen yüzüyle bahara merhaba diyerek sürpriz etkinlikler, kampanyalar ve fırsatlarla ziyaretçilerine daha konforlu ve daha modern bir yaşam alanı sunmaya devam edecek.
Oasis Bodrum, yenilikçi ve farklı ofis projesi ile bir ilke imza atarak, bünyesinde yer alan 50’ye yakın işletmesini Bodrum genelindeki firmalara ilk yıl kirasız olarak sunuyor.

Bodrum’un gelişen ve modernleşen yüzünün başarılı temsilcilerinden Oasis Bodrum, yeni ofis projesi ile Bodrum’daki işletmelere rahat ve konforlu bir çalışma alanı sunmayı hedefliyor. Başvurulardan sadece 50 işletme içerisinden değerlendirme yapılacak ofis projesinde ilk yıl kira ödemesiz, ikinci yıl ise uygun ödeme koşulları ile oldukça ideal bir proje olarak Bodrum’un değişen işletme ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak.

 

Proje kapsamında, toplamda 3.000 m²’lik alanda 50 m²’den 150 m²’ye kadar kiralanabilir ofislerin yer aldığı projede, seçkin restoran, cafeler, spor merkezi, sinema, kapalı ve açık otoparklar, güvenlik gibi hizmetler ofis kiralayan firmaların faydalanabilecekleri fırsatlara dönüşecek. Bodrum’un en kolay bulunan, en güvenli adresi Oasis, toplu taşıma araçlarına yakınlığı ve merkezi konumu ile de ofisini taşıyan firmaların prestijine artı değer katacak.

 

Oasis Bodrum önümüzdeki dönemde, yenilenen yüzüyle bahara merhaba diyerek sürpriz etkinlikler, kampanyalar ve fırsatlarla ziyaretçilerine daha konforlu ve daha modern bir yaşam alanı sunmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.