Operasyonlar devam ediyor

OLAYLAR 19.10.2020 - 12:17, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Operasyonlar devam ediyor

Bodrum’da düzenlenen sahte içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Yalıkavak Mahallesi'nde bir kişinin sahte alkol zehirlenmesiyle hastaneye yattığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.   Sahte alkol satıldığı ileri sürülen marketi belirleyen ekipler, iş yerine operasyon düzenledi.   Ekiplerin yaptığı aramada, 239 litre etil alkol, pet şişede 5 litre sahte rakı ile sahte içki yapımında kullanılan aletler ele geçirildi.   Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.   Bu arada, sahte alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Bodrum’da düzenlenen sahte içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Yalıkavak Mahallesi'nde bir kişinin sahte alkol zehirlenmesiyle hastaneye yattığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

 

Sahte alkol satıldığı ileri sürülen marketi belirleyen ekipler, iş yerine operasyon düzenledi.

 

Ekiplerin yaptığı aramada, 239 litre etil alkol, pet şişede 5 litre sahte rakı ile sahte içki yapımında kullanılan aletler ele geçirildi.

 

Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

 

Bu arada, sahte alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.