TELAFİ EĞİTİMİNİN ÖNEMİ!

21.06.2021 - 09:38, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

TELAFİ EĞİTİMİNİN ÖNEMİ!

Kale Okulları Bodrum Müdürü A. Murat Yardımcı, önemli bir konuyu değerlendirdi.
2 yıla yakın bir süredir pandemiyle uğraşıyoruz. Maalesef binlerce insanımız bu hastalığa yenik düştü. Ayrıca milyonlarca öğrencimiz okullarına gidemedi, uzaktan eğitimle eğitim öğretim devam etmeye çalıştı.   Cuma günü ise karneler dağıtıldı. Öğrencilerimiz tatile çıktı. Ama bu yaz tatili diğer yaz tatillerinden daha farklı olacak.   Ülkemizde aşılamanın hızlanmasıyla son haftalarda kısıtlı da olsa yüz yüze eğitim yapıldı. Ama şimdi önümüzde bir telafi eğitim programı var.   Biz eğitimciler son derece titiz bir çalışmayla öğrencilerimizin kayıplarını telafi edebilmek için telafi programlarını hazırladık.   Bu programla öğrencilerimizin eksik kaldığı, öğrenmekte güçlük çektiği konuları tekrar işleyip, kayıpları telafi etmeye çalışacağız.   Hiç kuşkusuz bu telafi eğitimi 1,5 yıllık kaybı tam olarak karşılamayacak. Anck yeni eğitim öğretim yılında telafiye yönelik eğitim programlarımız devam edecek.   Burada öğrencilerimiz ve velilerimize bir fedakarlık düşüyor.   Okullarımızın titizlikle hazırladığı bu telafi eğitimlerine öğrencilerimizin katılması, gelecekleri için çok önemli. Zira az önce de bahsettiğim yeni eğitim öğretim yılında ki takviye edici programlarla kayıpları en aza indirmiş olacağız.   Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla okullarına gelebilir, velilerimiz gönül rahatlığıyla evlatlarını okula gönderebilir. Zira devletimizin hızlı aşı programı sayesinde tüm öğretmenlerimiz aşılandı. Okullar ve sınıflar pandemi tedbirlerini sıkı sıkıya uyguluyor.   Umarım alınan tedbirler ve aşılama hızıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılını öğrencilerimizle buluşarak, sınıflarımızın coşkusuyla hep beraber en verimli şekilde yaşayacağız.   Güzel günler yakın…
Kale Okulları Bodrum Müdürü A. Murat Yardımcı, önemli bir konuyu değerlendirdi.

2 yıla yakın bir süredir pandemiyle uğraşıyoruz. Maalesef binlerce insanımız bu hastalığa yenik düştü. Ayrıca milyonlarca öğrencimiz okullarına gidemedi, uzaktan eğitimle eğitim öğretim devam etmeye çalıştı.

 

Cuma günü ise karneler dağıtıldı. Öğrencilerimiz tatile çıktı. Ama bu yaz tatili diğer yaz tatillerinden daha farklı olacak.

 

Ülkemizde aşılamanın hızlanmasıyla son haftalarda kısıtlı da olsa yüz yüze eğitim yapıldı. Ama şimdi önümüzde bir telafi eğitim programı var.

 

Biz eğitimciler son derece titiz bir çalışmayla öğrencilerimizin kayıplarını telafi edebilmek için telafi programlarını hazırladık.

 

Bu programla öğrencilerimizin eksik kaldığı, öğrenmekte güçlük çektiği konuları tekrar işleyip, kayıpları telafi etmeye çalışacağız.

 

Hiç kuşkusuz bu telafi eğitimi 1,5 yıllık kaybı tam olarak karşılamayacak. Anck yeni eğitim öğretim yılında telafiye yönelik eğitim programlarımız devam edecek.

 

Burada öğrencilerimiz ve velilerimize bir fedakarlık düşüyor.

 

Okullarımızın titizlikle hazırladığı bu telafi eğitimlerine öğrencilerimizin katılması, gelecekleri için çok önemli. Zira az önce de bahsettiğim yeni eğitim öğretim yılında ki takviye edici programlarla kayıpları en aza indirmiş olacağız.

 

Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla okullarına gelebilir, velilerimiz gönül rahatlığıyla evlatlarını okula gönderebilir. Zira devletimizin hızlı aşı programı sayesinde tüm öğretmenlerimiz aşılandı. Okullar ve sınıflar pandemi tedbirlerini sıkı sıkıya uyguluyor.

 

Umarım alınan tedbirler ve aşılama hızıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılını öğrencilerimizle buluşarak, sınıflarımızın coşkusuyla hep beraber en verimli şekilde yaşayacağız.

 

Güzel günler yakın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.