Türk Askeri kurtardı

YAŞAM 22.02.2022 - 12:01, Güncelleme: 22.02.2022 - 12:01
 

Türk Askeri kurtardı

Bodrum ve Datça’da Yunanistan tarafından Türk kara sularına itilen 77 kaçak göçmen Türk askerleri tarafından kurtarıldı.
Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, farklı zamanlarda Bodrum açıklarında lastik botlar ve can salında kaçak göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi. Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildiği belirlenen 58 kaçak göçmen, ekiplerce karaya çıkarıldı. Öte yandan Datça ilçesi açıklarında bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik ekipleri, can salındaki Yunanistan unsurlarınca geri itilen 19 kaçak göçmeni de kurtardı. Kaçak göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Bodrum ve Datça’da Yunanistan tarafından Türk kara sularına itilen 77 kaçak göçmen Türk askerleri tarafından kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, farklı zamanlarda Bodrum açıklarında lastik botlar ve can salında kaçak göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi.

Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildiği belirlenen 58 kaçak göçmen, ekiplerce karaya çıkarıldı.

Öte yandan Datça ilçesi açıklarında bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik ekipleri, can salındaki Yunanistan unsurlarınca geri itilen 19 kaçak göçmeni de kurtardı.

Kaçak göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.