Ünlü televizyoncudan şok tepki; “Allah bin belanızı versin!”

GÜNDEM 31.07.2021 - 22:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 23:10
 

Ünlü televizyoncudan şok tepki; “Allah bin belanızı versin!”

Ünlü televizyoncu yangınlara aldırış etmeden eğlence düzenleyenlere “Allah sizin bin belanızı versin” dedi.
Cem Seymen Bodrum’da faaliyet gösteren Vogue Hotel yöneticilerine sitem etti. Ünlü televizyoncu yangınlara aldırış etmeden eğlence düzenleyenlere “Allah sizin bin belanızı versin” dedi. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu da sosyal medya hesabından çarpıcı bir fotoğraf eşliğinde yangınlara duyarsız kalarak eğlenenleri sert bir dille eleştirdi. Türkiye’nin güneyi orman yangınlarıyla boğuşuyor… Yangınlarda binlerce hektar orman, tarım, alanları, sera ve mahalleler kül oldu. Sabotaj iddiaları soruşturulurken yangın esnasında vurdum duymaz tavırlar içinde olanlara sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor… Ekonomist Cem Seymen ülkede çıkan yangınlara kayıtsız kalıp havai fişe patlatan Vogue Hotel’e resmen patladı. Seymen Twitter’da otel yöneticilerine “Allah sizin bin belanızı versin” sözleriyle tepki gösterdi. “BU EĞLENCE İNSANLIK SUÇU” Bodrum’da bulunan Vogue Hotel ilçedeki yangınlara aldırış etmeden havai fişek gösterisi gerçekleştirdi. Görüntüler sosyal medyada yayılırken gazeteci, televizyon programcısı Cem Seymen çok sert ifadelerle otel yöneticilerine yüklendi. Seymen yapılan eğlenceyi insanlık suçu olarak değerlendirdi. Seymen söz konusu paylaşımında Vogue Hotel’i etiketleyerek “Allah sizin bin belanızı versin Türkiye’deki ahlak çöküşünün yangındaki sembolü oldun. Tam karşında cayır cayır yanan hayvanların çığlıklarını bastırdı mı o sit alanı içine kurduğun oteldeki havai fişeklerin bari? İnsanlık suçu bu eğlence” diye yazdı… Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir başka vurdum duymazlığa dikkat çekti. Bir yanda; vatan toprağına, kurduna, kuşuna, yeşiline, ormanına saldırılarla yüreği yananlar, diğer yanda bu acıya sırtını dönenler. Bu duyarsızlığın, bu topraklardan kopuşun bu hazin görüntüsüne yol açanlar; eserinizle övünün ve utanın. Ama yalanları utanmadan yayanlar asla utanmazlar. Medyaradar
Ünlü televizyoncu yangınlara aldırış etmeden eğlence düzenleyenlere “Allah sizin bin belanızı versin” dedi.

Cem Seymen Bodrum’da faaliyet gösteren Vogue Hotel yöneticilerine sitem etti. Ünlü televizyoncu yangınlara aldırış etmeden eğlence düzenleyenlere “Allah sizin bin belanızı versin” dedi. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu da sosyal medya hesabından çarpıcı bir fotoğraf eşliğinde yangınlara duyarsız kalarak eğlenenleri sert bir dille eleştirdi.

Türkiye’nin güneyi orman yangınlarıyla boğuşuyor… Yangınlarda binlerce hektar orman, tarım, alanları, sera ve mahalleler kül oldu. Sabotaj iddiaları soruşturulurken yangın esnasında vurdum duymaz tavırlar içinde olanlara sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor…

Ekonomist Cem Seymen ülkede çıkan yangınlara kayıtsız kalıp havai fişe patlatan Vogue Hotel’e resmen patladı. Seymen Twitter’da otel yöneticilerine “Allah sizin bin belanızı versin” sözleriyle tepki gösterdi.

“BU EĞLENCE İNSANLIK SUÇU”

Bodrum’da bulunan Vogue Hotel ilçedeki yangınlara aldırış etmeden havai fişek gösterisi gerçekleştirdi. Görüntüler sosyal medyada yayılırken gazeteci, televizyon programcısı Cem Seymen çok sert ifadelerle otel yöneticilerine yüklendi. Seymen yapılan eğlenceyi insanlık suçu olarak değerlendirdi. Seymen söz konusu paylaşımında Vogue Hotel’i etiketleyerek “Allah sizin bin belanızı versin Türkiye’deki ahlak çöküşünün yangındaki sembolü oldun. Tam karşında cayır cayır yanan hayvanların çığlıklarını bastırdı mı o sit alanı içine kurduğun oteldeki havai fişeklerin bari? İnsanlık suçu bu eğlence” diye yazdı…

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir başka vurdum duymazlığa dikkat çekti.

Bir yanda; vatan toprağına, kurduna, kuşuna, yeşiline, ormanına saldırılarla yüreği yananlar, diğer yanda bu acıya sırtını dönenler. Bu duyarsızlığın, bu topraklardan kopuşun bu hazin görüntüsüne yol açanlar; eserinizle övünün ve utanın. Ama yalanları utanmadan yayanlar asla utanmazlar.

Medyaradar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.